AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Lista rendezése gyártónként Kern

KERN & SOHN GmbHKERN


Gottlieb Kern mechanikus 1844-ben alapította meg cégét, és kezdte el a KERN mérlegek gyártását, melyek korának legpontosabb mérlegeinek számítottak. 


A több mint 170 éves tapasztalat és a minőség iránti elköteleződés tette őket képessé arra, hogy specialistává váljanak a méréstechnika területén.A cég egy független, hét generációs dél-németországi családi középvállalkozás mely aktí az egégsz világon.


A KERN céget DIN ISO 9001:2008 szabvány szerint akkreditálták.


A KERN cég mikroszkópjai megbízható jó ár/érték arányú megoldást jelentenek laboratóriumok, egyetemek és az ipar számára.

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 45
 • A nagy felbontású, professzionális ODC-841-es mikroszkóp kamera lenyűgöző 20 megapixeles felbontást kínál, amely fényes, részletes képet nyújt a mintáról. Az integrált USB 3.0 interfész használatával az élő képek nagy...

 • Kern OLE-1 egy rendkívül költséghatékony, könnyen kezelhető, stabil inverz metallográfiai mikroszkóp. Megfelelő rutin alkalmazásokhoz vállalkozások és műhelyek számára. A mikroszkóp alapkivitelben monokuláris objektívvel és...

 • Kern OLF-1 egy költséghatékony, könnyen kezelhető, stabil inverz metallográfiai mikroszkóp. Megfelelő rutin alkalmazásokhoz vállalkozások és műhelyek számára. A mikroszkóp alapkivitelben planakromatikus lencsékkel, négy férőhelyes objektív...

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Asztali mérlegeinak teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Asztali mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN asztali mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Darabszámláló mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Darabszámláló mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN darabszámláló mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A KERN cég körfényei a maximális rugalmassággal és hatékonysággal használhatóak sztereo mikroszkópokhoz. Mindhárom körfény magas és állandó intenzitású megvilágítást nyújt.

 • A KERN cég LED fényforrása maximális rugalmassággal és hatékonysággal használható mikroszkópokhoz. Kiváló ár/érték arányú készülék, mely magas és állandó intenzitású megvilágítást nyújt.

 • A KERN OZB-A7101 LED körfénye egy speciális polarizációs egységgel rendelkezik, mely hatékony segítséget nyújt a fényes, tükrözödő felületek visszacsillanásának kiszűrésében.

 • A Kern OBD-127 kitűnő, stabil laboratóriumi mikroszkóp beépített 3 megapixeles kamerával. A mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál. A mikroszkóp közvetlenül számítógéphez kapcsolható USB kábel segítségével.

 • A vadonatúj OBE-12/13 termékcsalád kitűnő exkluzív, dinamikus mikroszkópokat tartalmaz, melyek kiválóan helytállnak a közép és felsőfokú oktatásban egyaránt. 

 • Kern OBE-1 egy nagyon könnyen használható, robusztus és stabil mikroszkóp rutinszerű alkalmazásokhoz és oktatásra.Az erős, szabályozható 3W-os LED fényforrásnak köszönhetően, kategóriájában lenyűgöző képet biztosít.

 • A Kern OBF modellek kiváló, stabil laboratóriumi mikroszkópok minden szokásos rutin alkalmazáshozA mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál az egyszerű Köhler világítás, az állítható field diafragma és egy előre központosított és állítható magasságú Abbé Kondenzor segítségével.

 • Az OBT-1 sorozatba kiváló minőségű iskolai mikroszkópok tartoznak, amelyek intuitív vezérlőelemekkel, robusztus felépítéssel és modern kialakítással nyújtanak kompromisszummentes megoldást alap- és középfokú oktatási célokra.

 • A Kern OCL-251 egy könnyen kezelhető, robosztus és stabil inverz laboratóriumi mikroszkóp. A központi eleme ennek a sokféleképpen használható, robusztus mikroszkópnak a stabil mechanizmus, mely pontosan beállítható. Magas szintű funkcionalitás és...

 • Az ODC 861 kamerát Peltier hűtési technológiával kifejezetten fluoreszkáló alkalmazásokhoz fejlesztették ki. Jelentősen képes kompenzálni a gyenge megvilágítás okozta képzajt. Nagy felbontású és fényérzékeny Sony CMOS színérzékelője révén első osztályú képeket mutat. A praktikus, erős tárolódoboz védi ezt a prémium kamerát.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Padlómérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Padlómérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Platform mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Platform mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN platform mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Precíziós mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Precíziós mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN precíziós mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Rozsdamentes mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Rozsdamentes mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Rugós mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Rugós mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN rugós mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Targoncamérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Targoncamérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Teszt súlyainak teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Teszt súly katalógusát és kérje ajánlatunkat.

 • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Zseb mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Zseb mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN zsebmérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

 • A Kern ODC 8-as mikroszkóp kamera sorozata univerzálisan alkalmazható C-mount csatlakozással rendelkező mikroszkópokhoz és endoszkópokhoz, valamint mellékelt adaptereinek köszönhetően 23, 30 és 30,5 mm-s okulárok helyére is behelyezhető. A mellékelt USB kábel segítségével a mikroszkóp képét azonnal megjelenítheti számítógépe képernyőjén

Mutat 1 - 24 / 45