Digitális mikroszkóp 42 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Nagy tárgytávolságú USB mikroszkóp

  A Dino-Lite kis nagyítású digitális USB mikroszkópjai 10-140x-es optikai nagyítással és nagy, akár 500 mm-es tágytávolsággal is rendelkeznek. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Univerzális digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite univerzális digitális USB mikroszkópjai 10-220x-os optikai nagyítással rendelkeznek, valamint állványról, vagy akár kézből is használhatóak. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Nagy nagyítású digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite nagy nagyítású digitális USB mikroszkópjai 400-500x-os, vagy akát 900x-os optikai nagyítással rendelkeznek. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez.

 • Élőképes digitális mikroszkóp

  A Dino-Lite élőképes digitális mikroszkópjai nagy képsebességüknek köszönhetően (45-60 képkocka másodpercenként) kiválóan használhatóak olyan viszgálatoknál és javításoknál ahol magas képfrissítés szükséges. A VGA csatlakozós mikroszkópok közvetlenül monitorhoz kapcsolhatóak, így számítógép nélkül is használhatóak.

  Az USB 3.0 csatlakozással rendelkező mikroszkópok képmentésre és mérési funkciókra is alkalmasak, valamint olyan a felhasználást segítő funkciókkal rendelkeznek, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Digitális mikroszkóp kiegészítők

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok felhasználását számos kiegészítő könnyíti meg, mint például a rugalmasan felszerelhető és állítható mikroszkóp állványok, megvilágítások és egyéb kiegészítők.


oldalanként
Mutat 1 - 24 / 42
Mutat 1 - 24 / 42