Lista rendezése gyártónként RVA Synergies

RVA Synergies Ltd.Boroszkóp endoszkóp


Az RVA Synergies az ipari endoszkóp és boroszkóp rendszerek brit székhelyű gyártója. Fő szakterületük a kis átmérőjű endoszkópok és boroszkópok, amik teljesen egységes rendszert alkotnak a felhasználás során. Számos részegységgel, mint a szár, tükörcső, fényforrás, fénykábel, adapterek, kamera, kivetítő válik egy jól használható egységgé az ipari megfigyelés számára. A standard termékeken túl egyedi tervezésű eszközök, speciális kamerák és megvilágító eszközök is elérhetők az RVA Synergiesnél.


A cég által gyártott boroszkópokat és endoszkópokat széles körben alkalmazzák az ipari szektorban kritikus repülő gépipari alkatrészek vizsgálatához éppúgy, mint részecskegyorsítók és a legújabb generációs kétlábú humanoid robotok ellenőrzéséhez. Fontos szakterület továbbá a biztonsági ágazat, a cég széles körben ad el az Egyesült Királyságban készített termékeket világszerte a rendőrség és a kormányzati szervek részére.

Mutat 1 - 8 / 8
  • A flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • A mikro flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • Ipari endoszkóp Merev szárral rendelkező ipari endoszkóp. Német lencsék és szárak felhasználásával készült, az új Eco megnevezés pedig a kiemelkedő ár-érték arányt jelenti.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • A forgatható tükörcsövekkel kiegészíthető merevszárú ipari nedoszkóp (boroszkóp) sokoldalú vizsgálati eszköz. A különböző megtekintési irányokkal rendelkező végződések rugalmas felhasználást tesznek lehetővé. Egy borsozkóp szett egy okulárral rendelkezőboroszkóp szárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • Ipari endoszkóp (Boroszkóp) Merev szárú ipari endoszkóp (boroszkóp) fix vizsgálati iránnyal és állítható fókusszal.Kiváló minőségű képet és egyenletes megvilágítást biztosítanak. Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • A mobil endoszkóp fényforrások kiválóan alkalmazhatóak helyszíni vizsgálatoknál, amikor hálózati csatlakozással rendelkező fényforrás használata nem megoldható. Az RLED345.AA ideális megoldást nyújt kis és közepes átmérőjű, az R88 pedig nagy átmérőjű boroszkópok és flexibilis endoszkópok használatához.

  • Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű halogén megvilágítással rendelkező asztali fényforrás. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazható.

  • USB 2.0 csatlakozás 1080p HD felbontás Zoom adapter Megjelenítő szoftver

Mutat 1 - 8 / 8