Falvastagságmérő

Falvastagságmérő ipari használatra. Digitális ultrahangos falvastagságmérők az acél és egyéb fémek, üveg, kerámia és műanyagok falvastagságának mérésére. A készülék automatikus alapanyag hang sebesség meghatározással dolgozik.

Falvastagságmérő 4 terméket találtam.


Mutat 1 - 4 / 4
  • Roncsolásmentes ultrahangos falvastagságmérésre tervezve A kompakt és könnyű A SONOWALL 50 ultrahangos mérőeszközt nagyon pontos falvastagság mérésre lett tervezve, fémek, üvegek, kerámiák és műanyagok mérése. A nagy...

  • A készülékek alkalmasak anyagok falvastagságának a mérésére, alapvetően fémekre, de más anyagokra pl. műanyagra, üvegre, kerámiára stb. is alkalmazható. Minden olyan anyag mérésére alkalmas, ami jól vezeti az ultrahangot.

  • SaluTron UTG Beta ultrahangos falvastagságmérő Digitális ultrahangos falvastagságmérők az acél és egyéb fémek, üveg, kerámia és műanyagok falvastagságának mérésére. A készülékek automatikus alapanyag hang sebesség meghatározással dolgoznak.

  • SaluTron SA40 ultrahangos falvastagságmérő Az SA40 felhasználóbarát kombinált készülék acél, öntöttvas, alumínium, üveg, kerámia és műanyagok roncsolásmentes ultrahangos falvastagság méréséhez.

Mutat 1 - 4 / 4