Roncsolásmentes mérőeszközök

Roncsolásmentes mérőeszközök és anyagok

Roncsolásmentes mérőeszközök 27 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Rétegvastagságmérő

  Rétegvastagságmérő ipari felhasználásra Az Fe-szondákkal meg lehet mérni nem mágneses bevonatokat, mint például festékek, műanyagok, króm, réz, cink, zománc, stb fém szubsztrátumok, acél vagy vas hordozóanyagokon. 

  Az NFE-szondákkal mérhetőek a nem vezetőképes rétegek, mint a festékek, zománcok, műanyag, gumi, üveg, papír, stb nem mágneses fém felületeken, mint alumínium, réz, sárgaréz, cink, valamint egyes típusok rozsdamentes acélból. Szintén mérhető az eloxált alumínium.

 • Falvastagságmérő

  Falvastagságmérő ipari használatra. Digitális ultrahangos falvastagságmérők az acél és egyéb fémek, üveg, kerámia és műanyagok falvastagságának mérésére. A készülék automatikus alapanyag hang sebesség meghatározással dolgozik.

 • Érdességmérő

  Érdességmérő ipari használatra. Rendkívül pontos mérések elvégzését teszi lehetővé nagy mérési tartományban kiváló teljesítménnyel. Az eszköz alkalmas fémeken és és nem-fémes anyagokon történő mérések elvégzésére. 

 • Keménységmérő

  Hordozható és asztali keménységmérők keménységmérők ipari alkalmazásra - Alapanyag azonosításra/válogatásra - Összeszerelt alkatrészek ellenőrzésére - Keménységi érték eltérés meghatározására nagy méretű alkatrészeknél - Alkatrészek ellenőrzésére a gyártósoron

 • Színmérő

  Színmérő ipari alkalmazásra

 • Tömörségvizsgálat

  A tömöségvizsgálat acélszerkezetek, tartályok és csővezetékek tömörségének vizsgálatára, valamint a szivárgások felderítésére nyújt megoldást.

 • Speciális mérőeszközök

  Impulzusgerjesztésen alapuló hibadetektáló készülék és érintésmentes rétegvastagságmérő


oldalanként
Mutat 1 - 24 / 27
Mutat 1 - 24 / 27