Szerszámok és eszközök

Szerszámok és eszközök

Szerszámok és eszközök 17 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Ipari vágógépek

  A cégünk által forgalmazott vágógépek alkalmasak fémek és műanyagok, valamint egyéb anyagok pontos és sima felületű elvágására. A metallográfiai vágógépek jelentős segítséget nyújtanak a mintaelőkészítés folyamat első lépéseként a gyors mintavágáshoz. A magas minőségű és sima vágott felület jelentősen lerövidíti a mnitaelőkészítés további folyamatát.

  A mintaelőkészítéshez szükséges anyagokkal kapcsolatban tekintse meg METALLOGRÁFIAI aloldalunkat.

 • Spreitzer befogók

  Az 1983-ban alapított német Spreitzer cég befogói változatos és sokoldalú megoldásokat kínálnak a mintadarabok rögzítésére legyen szó megmunkálásról, vagy vizsgálatról. A moduláris ALUMLESS széria segítségével könnyedén pozícionálhatja a legbonyolultabb mintákat is.

 • Kern mérleg

  KERN mérlegGottlieb KERN mechanikus 1844-ben alapította meg vállalatát és már akkoriban is ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő üzeme lett a bázisa a nemzetközi hírű, dél-német precíziós mérleg gyártásnak.

  A több mint 170 éves tapasztalat és a odaadás lehetővé tette a KERN cég számunkra, hogy a a mérlegelési terület specialistájává váljon és a cég neve egybeforrjon a pontossággal és megbízhatósággal. A KERN cég egy független, közepes méretű 7. generációs családi vállalkozás, Dél-Németországban regisztrálva.

  Fedezze fel a KERN útját a sikerhez: gyors - megfelelő- megbízható - sokoldalú!

 • Mágneses kiszedő eszköz
 • Ipari ellenőrző tükör
 • Hegesztési varratmérő

Mutat 1 - 17 / 17
Mutat 1 - 17 / 17