Szerszámok és eszközök

Ipari megmunkáláshoz, mintaellenőrzéshez, tisztaságvizsgálathoz jelöléshez és méréshez.

Szerszámok és eszközök 15 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Mágneses kiszedő eszköz

  A mágneses kiszedő eszközök segítségével könnyedén kiszedheti az olyan szűk helyekre beeső mágnesezhető tárgyakat, melyek másképpen nem, vagy csak nagy nehézségek árán érhetőek el.

 • Vizsgálótükör

  A vizsgálótükrök nehezen szemrevételezhető helyek ellenőrzését vizsgálatát teszik lehetővé, olyan esetekben, ahol egy endoszkópos vagy más vizsgálat nem célravezető vagy indokolt. Az ellenőrző tükör egyszerűsége miatt, hegesztési varratok és gépszerkezetek belső vizuális vizsgálatának alapvető ellenőrző eszköze. Mérete és kialakítása alapvetően határozza meg használhatóságát. A belső terek megvilágításához további hidegfényforrások is elérhetők. Létezik beépített világítással rendelkező vizsgálótükör is.

 • Hegesztési varratmérő

  A hegesztési varratok geometriai jellemzőinek mérésére különböző varratmérő eszközök léteznek. Népszerűek a kombinált varratmérők, amivel több paraméter is mérhető, de jól használhatók a célszerszámként funkcionáló varratmérők is, mint pl. a Hi-Lo varratmérő, ami a varrat dudor magasságát méri. A rozsdamentes acélból készülő célszerszámok a hegesztőmérnökök és minőségellenőrök társai a gyártmány ellenőrzésben. További varratmérőkkel kapcsolatban, kérje segítségünket.

 • Ipari jelölők

  A különböző felületeknek, környezeti körülményeknek és tartóssági elvárásoknak megfelelően kínálunk különböző ipari jelölőeszközöket fémre, fára, papírra, műanyagra, üvegre, magas hőmérsékletre és zsíros felületre. 

 • Demagnetizáló készülékek és berendezések

  A műszaki gyakorlatban a mágneses tulajdonságokkal rendelkező felmágnesezett alkatrészek gyakran okoznak problémát, nehézséget a további feldolgozás vagy felhasználás során. Ezekben az esetekben a mágnesezettséget meg kell szüntetni, illetve elfogadható mértékűre kell csökkenteni. A demagnetizáló készülékeknek kialakításuk szempontjából két típusa létezik, a tekercs és a járom. Az alkatrész mérete és mágneses tulajdonságai alapvetően meghatározzák a szükséges demagnetizáló készülék típusát. A hatékony és eredményes demagnetizálást alacsony frekvencia alkalmazásával célszerű végezni. Ebben az esetben a járom vagy tekercs demagnetizáló készülékhez egy alacsony frekvencia generátort kell kapcsolni. A demagnetizálást lehet egyenként vagy csoportosan pl. egy műanyag kosárban elhelyezve végezni. Nagyobb darabszám vagy nagy mágnesezettség esetén indokolt lehet az automata vezérlésű és alkatrész továbbítású berendezés alkalmazása.

 • Starcke csiszolóanyagok

  Starcke

  Az ipari gyakorlatban a minőségellenőrzésben, illetve a laboratóriumi minták előkészítésekor a gyártmányt, illetve mintát gyakran csiszolják. Csiszolás, mint előkészítési munkafolyamat megelőzheti a keménységmérést, mikroszkópos fém szövetszerkezet vizsgálatot (metallográfia, replika vizsgálat), spektrométeres anyagösszetétel ellenőrzést és SEM (Scanning Electron Microscope) vizsgálatot.

  Ezeknél az eljárásoknál használt csiszolóanyagok nagyban hasonlítanak vagy megegyeznek a termelésben használt csiszolóanyagokkal, szerszámokkal. Jellemzően csak a méret, finomság kialakítás változik. A termelési és minőségbiztosítási/laboratóriumi felhasználáshoz kínálunk különböző méretű szemcsenagyságú, alapanyagú és hordozójú csiszolóeszközöket. Az egyes feladatok optimalizálásához kerámia, korund, cirkon, szilíciumkarbid, alumínium-oxid szemcséjű anyagok érhetők el. Ezek a termékek eltérő csiszolási teljesítménnyel, élettartammal és árral rendelkeznek. A megfelelő eszközök és eljárások optimalizálása jelentős előnyöket jelenthet a felhasználók számára. A megfelelő eszközök kiválasztásához kérje segítségünket.


Mutat 1 - 15 / 15
Mutat 1 - 15 / 15