Lista rendezése gyártónként SaluTron


Salutron GmbH.


A német Salutron cég ipari vizsgálatokra készít mérőeszközöketSalutron


Salutron GmbH-t 1996-ban alakította Jürgen Mazanklewicz és Bernd Notel. A több éves piac és termékismeretnek köszönhetően, a cég fejlődése a kezdetektől fogva sikeres.


A Salutron tudja, hogyan különböztesse meg magát a többi versenytárstól mind Németországban és mind külföldön. Így mára világszerte sikerrel értékesítik termékeiket. A forgalmazók külföldön és itthon értékelik a termékek minőségét és a rövid szállítási határidőket.


Rétegvastagság, falvastagság és keménységmérő eszközök tartoznak a fő kínálatba. Speciális alkalmazásokhoz a Salutron, speciális roncsolásmentes anyagvizsgálati eszközöket nyújt. A Salutron ügyfeleinek mérő és ellenőrző eszközöket nyújt, mindezt egy helyről. Néhány éve a Salutron GmbH akkreditálva lett az EN ISO 9001 alapján. Minden eszközünket vizsgálati jegyzőkönyvvel tudjuk szállítani külön kérésre. Ez a minőségbiztosítási lépés biztosítja ügyfeleink számára a magas a termék biztonságot és minőségét. Mindazonáltal elkezdtük termékeinket innovatív módon fejleszteni a jövőbeni felmerülő igényeket szem előtt tartva, mindezt jól ismert szövetségesekkel. Mindez szükséges volt, ahhoz, hogy növelni tudjuk szerepünket a globális piacon a jövőben.


Mutat 1 - 13 / 13
 • Az SRT 5000 hordozható felületi érdességmérő SRT egy olyan új termék mely rendkívül pontos mérések elvégzését teszi lehetővé nagy mérési tartományban kiváló teljesítménnyel. Az eszköz alkalmas...

 • Kisméretű készülék a külső felületek érdességének mérésére. Köszönhetően a praktikus méretnek és az integrált szonda rendszernek gond nélkül lehet használni a gyártási folyamatokban, akár a külső helyszínen történő méréseknél is.

 • SaluTron SA40 ultrahangos falvastagságmérő Az SA40 felhasználóbarát kombinált készülék acél, öntöttvas, alumínium, üveg, kerámia és műanyagok roncsolásmentes ultrahangos falvastagság méréséhez.

 • SaluTron UTG Beta ultrahangos falvastagságmérő Digitális ultrahangos falvastagságmérők az acél és egyéb fémek, üveg, kerámia és műanyagok falvastagságának mérésére. A készülékek automatikus alapanyag hang sebesség meghatározással dolgoznak.

 • A HardyTest 400 hordozható keménységmérő dinamikus mérési elven működik. Minden irányba, minden fémre nagy pontossággal és nagy mérési tartományban használható.

 • A HardyTest D700 készülék amellett, hogy sokféle anyag keménységét képes megmérni különböző keménységi egységekben beépített nyomtatóval is rendelkezik. Számos behatolóeszköz és kiegészítő gyűrű érhető el a készülékhez. USB kábel segítségével PC-hez is csatlakoztatható.

 • A Combi-D3 egy roncsolásmentes rétegvastagságmérő készülék, ami bevonatok vastagságának mérésére használatos mágnesezhető- és nem mágnesezhető hordozó anyagon.Automatikusan felismeri a szükséges mágneses...

 • A SaluTron® D4 és D5 műszerek roncsolásmentes rétegvastagságmérő készülékek. Ezek a készülékek bevonatvastagság mérésére használhatók vas és színesfém felületeken. A műszer lehetővé teszi a...

 • Az újonnan fejlesztett SaluTron® D6 rétegvastagságmérő erős és nagy pontosságú készülék. Az egyszerű és biztos kezelést a menü navigáció biztosítja. Roncsolásmentes mérést biztosít 5 különböző szondával és 495 értékmentési hellyel rendelkező memóriával fémes vagy nem fémes alapanyagon történő mérésre.

 • Roncsolásmentes ultrahangos falvastagságmérésre tervezve A kompakt és könnyű A SONOWALL 50 ultrahangos mérőeszközt nagyon pontos falvastagság mérésre lett tervezve, fémek, üvegek, kerámiák és műanyagok mérése. A nagy...

 • Az NR 145 egy olyan készülék, melyet a különböző tárgyak színskálájának mérésére terveztek. Egy fényforrás világítja meg a vizsgált tárgyat, ami aztán elnyeli a fény egy részét, egy másik...

 • A ColorTector Alpha® egy jó ár/érték arányú színmérő, amely belső szondával és10° CIE szabvány szerinti  mérési geometriával rendelkezik. A ColorTector Alpha színmérő összehasonlítja az színek közötti különbséget a minta tárgyon és a mért tárgyon.

 • A Vogel Univerzális hordozható keménységmérő készülék sokféle anyag keménységét képes megmérni különböző keménységi egységekben. A készülék a visszapattanás sebességmérésének elvén működik. Számos behatolóeszköz és kiegészítő gyűrű érhető el a készülékhez. USB/RS232 kábel segítségével PC-hez is csatlakoztatható.

Mutat 1 - 13 / 13