Lista rendezése gyártónként SmartVision

SmartVision S.r.l


A SmartVision feltalál, fejleszt, gyárt és támogat innovatív, gyártósori és egyedi labor minőségellenőrző készülékeket az ipari termelés számára.


A SmartVision küldetése, hogy megbízható technológiákkal segítse a minőségellenőrzési feladatokat automata SmartVisiongyártósorokon, ahol azok szükségesek és indokoltak.


A SmartVision egy élénk olasz cég, amit egy magasan képzett csapat alkot. Különösen képzett multidiszciplináris kérdésekben, beleértve a számítógépes képalkotást, optikát, optoelektronikát, szilárdtest megvilágítást, elektronikát,szoftver fejlesztést, amiben egy erős ipari tapasztalattal rendelkezik.


A növekedésünket szilárd, hosszú távú partneri kapcsolatra építjük ügyfeleinkkel, optikai, üveg, autóipari, készülék, gyógyszeripari, orvosi, mechanikai, műanyag és ipari gép gyártókkal.
A technológia, a kreativitás és a megbízhatóság azok, amik vezetik ügyfeleink igényeit


A SmartVision technológia okos, mert az összes vonatkozó ismerettel és képességgel rendelkezik, ami a szükséges mérési ellenőrzéshez szükséges, ezzel biztosítva az egyszerű megfelelt / nem felelt meg kimeneti eredményt, így nincs szükség a szakértő kezelőre!

Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2