Endoszkóp / boroszkóp

Azoknál a szerkezeteknél, ahol a varrat közvetlenül nem szemrevételezhető LED fénnyel rendelkező tükröt vagy speciális endoszkópot, boroszkópot kell használni. A hajlékony és merev szárral rendelkező fiberszkópok különböző átmérőben, hosszban, kitekintési iránnyal és fényforrással érhetők el a megközelítendő helyhez igazodva. Ezeknél a felhasználásoknál a gyártmány jellemzően nehezen szerelhető vagy roncsolással vizsgálható csak. A gyakorlott gyártmánytervezők, mind a nagy acélszerkezeteknél, mind a kis sorozat gyártmányoknál a későbbi vizsgálatot lehetővé tevő búvó nyílásokat alakítanak ki.

Endoszkóp / boroszkóp 8 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Boroszkóp

  A merev szárral rendelkező optikai lencserendszerből álló szkópok a boroszkópok. A boroszkópok által nyújtott kép kedvezőbb a fiberszkópok nyújtotta képhez képest, mivel a fiberszkópok áltak alkotott kép erősen raszteres. Ez az akár több 10.000. szál alkotta köteg sajátos tulajdonsága, ami a szálak folytonossági hiányából ered.  Jellemzően, lehetőség szerint érdemes a merev szárú boroszkópot használni, ennek a hatásnak a kivédésére. A boroszkópok gyakori tartozéka a kamera, amivel kiváló minőségű képeket lehet továbbítani képernyőre vagy PC-re. Így a képek könnyen archiválhatók, illetve csoportosan értékelhetők.

 • Flexibilis endoszkóp

  Fiberszkóp

  A fiberszkóp egy hajlékony/flexibilis szárral rendelkező optikai szálkötegek alkotta rendszer. A fiberszkópot akár több 10.000. szálból álló köteg alkothatja.

  Micro fiberszkóp

  A nagyon szűk helyeken történő vizsgálatokat kis átmérőjű ún. micro fiberszkópokkal lehet elvégezni. Ezek átmérője akár 0,5mm is lehet. A micro fiberszkópok másik széles felhasználási területe a gyártott alkatrészek végellenőrzése, illetve a minőségileg kifogásolt gyártmány ellenőrzése. Alapvető elv, hogy a nagyobb átmérőjű keresztmetszetben több képi információ tud áthaladni, így a micro fiberszkópok vizuális információ mennyisége szerényebb.

 • Endoszkóp kiegészítők

  Endoszkóp kiegészítők


Mutat 1 - 8 / 8
 • Ipari endoszkóp Merev szárral rendelkező ipari endoszkóp. Német lencsék és szárak felhasználásával készült, az új Eco megnevezés pedig a kiemelkedő ár-érték arányt jelenti.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • A forgatható tükörcsövekkel kiegészíthető merevszárú ipari nedoszkóp (boroszkóp) sokoldalú vizsgálati eszköz. A különböző megtekintési irányokkal rendelkező végződések rugalmas felhasználást tesznek lehetővé. Egy borsozkóp szett egy okulárral rendelkezőboroszkóp szárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • Ipari endoszkóp (Boroszkóp) Merev szárú ipari endoszkóp (boroszkóp) fix vizsgálati iránnyal és állítható fókusszal.Kiváló minőségű képet és egyenletes megvilágítást biztosítanak. Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • A flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • A mikro flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • USB 2.0 csatlakozás 1080p HD felbontás Zoom adapter Megjelenítő szoftver

 • A mobil endoszkóp fényforrások kiválóan alkalmazhatóak helyszíni vizsgálatoknál, amikor hálózati csatlakozással rendelkező fényforrás használata nem megoldható. Az RLED345.AA ideális megoldást nyújt kis és közepes átmérőjű, az R88 pedig nagy átmérőjű boroszkópok és flexibilis endoszkópok használatához.

 • Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű halogén megvilágítással rendelkező asztali fényforrás. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazható.

Mutat 1 - 8 / 8