Flexibilis endoszkóp

Fiberszkóp

A fiberszkóp egy hajlékony/flexibilis szárral rendelkező optikai szálkötegek alkotta rendszer. A fiberszkópot akár több 10.000. szálból álló köteg alkothatja.

Micro fiberszkóp

A nagyon szűk helyeken történő vizsgálatokat kis átmérőjű ún. micro fiberszkópokkal lehet elvégezni. Ezek átmérője akár 0,5mm is lehet. A micro fiberszkópok másik széles felhasználási területe a gyártott alkatrészek végellenőrzése, illetve a minőségileg kifogásolt gyártmány ellenőrzése. Alapvető elv, hogy a nagyobb átmérőjű keresztmetszetben több képi információ tud áthaladni, így a micro fiberszkópok vizuális információ mennyisége szerényebb.

Flexibilis endoszkóp 2 terméket találtam.


Mutat 1 - 2 / 2
  • A flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

  • A mikro flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet.  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

Mutat 1 - 2 / 2