AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Ipari jelölők

A különböző felületeknek, környezeti körülményeknek és tartóssági elvárásoknak megfelelően kínálunk különböző ipari jelölőeszközöket fémre, fára, papírra, műanyagra, üvegre, magas hőmérsékletre és zsíros felületre. 

Ipari jelölők 6 terméket találtam.


Mutat 1 - 6 / 6
  • A PRO-LINE® HP kitűnő teljesítményt nyújt olajos és zsíros felületekre történő jelölésnél. A nagy teljesítményű festék behatol az olajba és a zsírba, majd gyorsan szárad. Jól látható, tartós, kopásálló és időjárásálló jelölések készítésére alkalmas, amelyek nem halványodnak.

  • A Quik Stik® egy sima jelölővel ellátott szilárd festékkréta, amely gyorsan szárad, így erős, állandó nyomot hagy a legtöbb felület. A tartós műanyag csavaros tartó megakadályozza a törést. Tartsa a kezét, ruháját és szerszámkészleteit tisztán az iparág legnagyobb csavaros szilárd festékjelölőjével.

  • A Quik Stik® Mini kompakt szilárd festékjelölő egy kényelmes, csavaros, műanyag tartóban, amely ideális finomabb vonaljelöléshez sima vagy durva felületeken. A Markal® Quik Stik® termékskálájában ez egy kisebb változat. Könnyen egy zsebben vagy...

  • Az SL.100 egy xilol-mentes, gyenge szaghatású, gyorsan száradó folyékony festékjelölő, amely hosszú távú jeleket biztosít szinte bármilyen felületet.

  • A Markal® Stylmark® fémgolyós hegyű jelölő a legtöbb felület megjelölésére alkalmas. Az alumínium tubusos és a vastag festék alkalmassá teszi durva, függőleges és felső felületekre történő jelölésre, kiválóan tapad olajos és nedves felületen. A xilolmentes festék csökkenti a felhasználók egyészségügyi kockázatát.

  • A B-Paqintstick a Markal legsokoldalúbb és leggazdaságosabb jelölője. Az eredeti B Paintstik szilárd festékjelölő kombinálja a festék tartósságát a zsírkréta kényelmes  használatával. Az festék összetétele...

Mutat 1 - 6 / 6