SaluTron ® Messtechnik GmbHSaluTron

Salutron GmbH-t 1996-ban alakította Jürgen Mazanklewicz és Bernd Notel. A több éves piac és termékismeretnek köszönhetően, a cég fejlődése a kezdetektől fogva sikeres.

A Salutron tudja, hogyan különböztesse meg magát a többi versenytárstól mind Németországban és mind külföldön. Így mára világszerte sikerrel értékesítik termékeiket. A forgalmazók külföldön és itthon értékelik a termékek minőségét és a rövid szállítási határidőket.

Rétegvastagság, falvastagság és keménységmérő eszközök tartoznak a fő kínálatba. Speciális alkalmazásokhoz a Salutron, speciális roncsolásmentes anyagvizsgálati eszközöket nyújt. A Salutron ügyfeleinek mérő és ellenőrző eszközöket nyújt, mindezt egy helyről. Néhány éve a Salutron GmbH akkreditálva lett az EN ISO 9001 alapján. Minden eszközünket vizsgálati jegyzőkönyvvel tudjuk szállítani külön kérésre. Ez a minőségbiztosítási lépés biztosítja ügyfeleink számára a magas a termék biztonságot és minőségét. Mindazonáltal elkezdtük termékeinket innovatív módon fejleszteni a jövőbeni felmerülő igényeket szem előtt tartva, mindezt jól ismert szövetségesekkel. Mindez szükséges volt, ahhoz, hogy növelni tudjuk szerepünket a globális piacon a jövőben.