Optiliaoptilia

Cégünk az Optilia HD vizsgálókameráinak teljes választékát forgalmazza.

Az Optilia Instruments elkötelezett a minőségi vizuális vizsgálóeszközök fejlesztésében. A saját K + F és a házon belüli gyártás kialakításával, képessé váltak arra, hogy olyan új termékeket fejlesszenek ki, amelyek folyamatosan új utakat nyitnak a technológia fejlesztésében.

202-es alapítása óta az Optilia Stockholm szélén található, Svédország és  folyamatosan növekedett az elmúlt években. Mára egy olyan szervezetté vált,  amely magában foglalja a termékek fejlesztését, gyártását, értékesítését és a technikai támogatást egy összetartó csapatsegítségével.

A legkorszerűbb termékek

A Optilia mindig az élvonalban marad műszaki megoldásaival. A videó mikroszkópok és ellenőrzési rendszerek a legújabb technológiákat képviselik, a legnagyobb előnyökek adják a vizsgálati idő, a költségek és a megbízhatóság tekintetében. Ha Optilia készüléket vásárol, biztos lehet abban, hogy egy olyan svéd terméket kap, ahol a teljesítmény és a minőség az első.

Szolgáltatás gondolkodású együttműködés

Optilia nemcsak high-tech termékeket, hanem olyan szolgáltatási szintet is jelképez, amely a gyors és kiváló minőségű támogatást ad az ügyfeleknek.

Moduláris termékek, a vevő igényeinek kialakítva

A termékek kínálatukban modulárisak, hogy az adott vizsgálati követelményeknek megfelelően lehessen mindent beállítani. A HD kamerák egyaránt használhatóak in-line és off-line, valamint sokféle állvány megoldásr és több világítási lehetőséget állítottak össze, amelyek lefedik mindenki igényeit.  A termékpaletta folyamatosan fejlődik, új termékek kifejlesztésével igyekeznek minél jobban megfelelni a vevői igényeknek.