ELITE BW2 Fekete mágnesezhető poros szuszpenzió Nagyobb

ELITE BW2 Fekete mágnesezhető poros szuszpenzió

A fehér kontrasztfestékre felvitt mágnesezhető poros szuszpenzió szemcséi a mágnesezés után azonnal rendeződni kezdenek a felületen és hamar kialakítják a jellegzetes indikációt a hibáról.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Főbb tulajdonságok:

  • Nagyon magas érzékenység, hosszú ideig megmaradó indikáció
  • Átlagos részecskeméret: 2 mikron
  • Felhasználási hőmérséklet: 0-90°C (hegesztés után történő felhasználás)
  • Szagtalan

Elite szintkontrasztos (fekete-fehér) mágnesezhető poros eljárás

A mágnesezhető poros vizsgálat során a vizsgált felületre nyitott vagy „quasi” nyitott (a felületet szorosan megközelítő) folytonossági hiányosságok, repedések mutathatók ki. A színkontrasztos eljárásnál a kimutatás érdekében egy fehér kontrasztbevonatot kell felvinni a vizsgált felületre. A fehér kontrasztfesték száradása után a felületre felvitt fekete mágnesezhető poros szuszpenzió hibajelet indikál a repedésen, amennyiben a mágneses tér megfelelően kialakult.

Az Elite mágnesezhető poros vizsgálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó jellemzői, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

A termékek megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak: ASTM E 709; ASTM E 1444; ASME V. szakasz 7. cikk; ISO 9934; ISO 10893-5; NAVSEA 250-1500-1; BS 4069; MIL-STD-271; MIL-STD-1949; AMS-3042; DIN 54132.

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: