ELITE BC1 Tisztító / Lemosószer Nagyobb

ELITE BC1 Tisztító / Lemosószer

Az Elite BC1 egy magas aceton tartalmú (50-70%!) és nem halogénezett tisztító és lemosó szer.

Alkalmas a felület előtisztítására vagy a fehér kontrasztfesték lemosására. Nagy hatékonyságának köszönhetően általános ipari tisztítóként is használható. Szaghatása gyenge, kevésbé agresszív és kellemetlen, mint az a hasonló tisztítóknál jellemző.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Elite szintkontrasztos (fekete-fehér) mágnesezhető poros eljárás

A mágnesezhető poros vizsgálat során a vizsgált felületre nyitott vagy „quasi” nyitott (a felületet szorosan megközelítő) folytonossági hiányosságok, repedések mutathatók ki. A színkontrasztos eljárásnál a kimutatás érdekében egy fehér kontrasztbevonatot kell felvinni a vizsgált felületre. A fehér kontrasztfesték száradása után a felületre felvitt fekete mágnesezhető poros szuszpenzió hibajelet indikál a repedésen, amennyiben a mágneses tér megfelelően kialakult.

Az Elite mágnesezhető poros vizsgálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó jellemzői, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

A termékek megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak: ASTM E 709; ASTM E 1444; ASME V. szakasz 7. cikk; ISO 9934; ISO 10893-5; NAVSEA 250-1500-1; BS 4069; MIL-STD-271; MIL-STD-1949; AMS-3042; DIN 54132.

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: