ELTIE WBL5 fehér alapozó festék (kontrasztfesték) Nagyobb

ELTIE WBL5 fehér alapozó festék (kontrasztfesték)

Az WBL5 fehér alapozó festék egy használatra kész, gyorsan száradó, fehér kontrasztfesték, amely fokozza az BW2 fekete mágneses részecskék jelzésének láthatóságát. Az aeroszolok előnyös felhordási (kifújási) tulajdonságai nagyban segítik a felhasználót a vizsgálat elvégzésében. A vizsgálószerek függőleges és vízszintes felületeken is gyors és határozott indikációkat mutatnak, amik hosszú idei megmaradnak a felületen.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Főbb tulajdonságok:

  • Gyors száradás

  • A vékony bevonat növeli a jelzések láthatóságát, csökkenti az anyagfelhasználást

  • Könnyen eltávolítható drótkefével vagy BC1 tisztító / lemosószerrel

  • Nagyon alacsony kén- és halogéntartalom a szabványok szerint

Elite szintkontrasztos (fekete-fehér) mágnesezhető poros eljárás 

A mágnesezhető poros vizsgálat során a vizsgált felületre nyitott vagy „quasi” nyitott (a felületet szorosan megközelítő) folytonossági hiányosságok, repedések mutathatók ki. A színkontrasztos eljárásnál a kimutatás érdekében egy fehér kontrasztbevonatot kell felvinni a vizsgált felületre. A fehér kontrasztfesték száradása után a felületre felvitt fekete mágnesezhető poros szuszpenzió hibajelet indikál a repedésen, amennyiben a mágneses tér megfelelően kialakult.

Az Elite mágnesezhető poros vizsgálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó jellemzői, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

A termékek megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak: ASTM E 709; ASTM E 1444; ASME V. szakasz 7. cikk; ISO 9934; ISO 10893-5; NAVSEA 250-1500-1; BS 4069; MIL-STD-271; MIL-STD-1949; AMS-3042; DIN 54132.

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: