AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Márkák 15 márka

Mutat 1 - 15 / 15
 • DeltaPix

  DeltaPix

  A dán DeltaPix több mint 20 éve úttörő szerepet tölt be a digitális mikroszkópia területén, és számos innovatív technológiát és megoldást vezetett be a különböző igények kielégítésére. A DeltaPix első innovatív terméke 2003-ban jelent meg, az úttörő Infinity X, amely 21 millió valódi színes képponttal rendelkezett, és akkoriban új mércét állított fel a mikroszkópos kamerák terén.

 • G.A.L Gage

  1975-ben Goodwinban A. Lycan; hegesztési ellenőr, aki az atomiparban dolgozott, olyan céget akart létrehozni, amely kiváló minőségű, hegesztési varratmérőket tud gyártani, amelyek nemcsak megfelelnek a nemzeti előírásoknak, hanem alkalmazkodóképesnek bizonyulnak szeretett, mégis folyamatosan változó kereskedelmének különböző elemeihez. Nem sokkal később megalapította a G.A.L. A Gage vállalatot a minőség, a pontosság és az ügyfélszolgálat pillérein. Különböző mérőeszközökkel látja el a hegesztési ipar igényeit, amelyekkel pontosan lehet mérni a hegesztési varratokat. A GAL Gage vállalat ma egy ipari standard a hegesztési varratmérők teületén.

 • Microdiamant

  A Microdiamant AG egy ipari gyémánttermékeket gyártó cég. Minden termékén a 100% -os minőségellenőrzés
  és az iparág legszigorúbb előírásai tükröződnek. Erőssége a minőség, ami hagyományosan mélyen gyökerezik
  a svájci precizitásból, megbízhatóságból és következetességből. 

  A mai kritikus alkalmazások a gyémánt méretének alakjának és tisztaságának a lehető
  legnagyobb pontosságát igénylik. A Microdiamant szigorú háromlépcsős minőségellenőrzési
  eljárása garantálja a mikronos gyémánttermékek
  legmagasabb teljesítményét a metallográfiai folyamatban.

  A minőségi szempontból kritikus gyémántpor paraméterek:

   • Páratlan sokrétű konzisztencia
   • Keskeny szemcseméret eloszlás
   • Világosan meghatározott felső mérethatár
   • Szoros szemcseméret tolerancia
   • Szigorú túlméretes részecske észlelése
   • Egyforma, blokkoló részecske alak
   • Kiváló gyémánt tisztaság
   • Minden tétel végpont közötti nyomon követhetősége

  Tisztán értelmezhető és realizálódó termékelőnyök:

  A magasan kalibrált gyémánttermékek olyan előnyöket nyújtanak a felhasználáskor, ami kiemeli és megkülönbözteti a hasonló termékek gyártóitól. A Microdiamant termékek használatával és a metallográfiai folyamat optimalizálásával minőséget emel az idő és energia megtakarítása mellett.

 • Photonic

  A PHOTONIC GmbH. az optomechatronikus termékek, pl. önálló fényforrások és integrálható LED-modulok,európai gyártója.

  A valódi innováció iránti igény kielégítése érdekében a PHOTONIC folyamatosan fejleszti új termékkoncepcióit, hogy megfeleljen a kihívásokkal teli környezetnek. A termékválaszték az UV fénytől a látható fényig és a közeli infravörös tartományig terjed, és lefedi az összes fény spektrumát.

  A PHOTONIC a következő piaci szegmensekben működik:

  • Ipar terület
  • Orvosi technológia
  • Élettudományi területek • Starcke

  STARCKEStarcke

  A STARCKE csiszolóanyagok minden tekintetben „Made in Germany” termékek. Származásjelölésünk ügyfeleink és partnereink számára csúcsminőségű csiszolóanyagaink professzionális ipari felhasználását jelenti. A kiváló eredmény elérése érdekében hatékony megoldásokat kínálunk minden szakmai területen és használatban.

  Cégünk, a STARCKE, közepes méretű, konszernfüggetlen, negyedik generációs családi vállakozás, és a csiszolóanyagok legjelentősebb csúcsminőségű gyártójaként jegyzik. Több, mint 100 éve kínálunk, a különböző felületek megmunkálásához STARCKE csiszolóvásznat és csiszolópapírt, kiváló minőségi eredményekkel.

  Aminőséget kiemelt figyelemmel kísérjük és állandóan teszteljük. Ezért termékeinket rendszeresen ellenőrizzük, és az eredményeket dokumentáljuk. A STARCKE rendelkezik ISO 9001-es minősítéssel, és ezáltal kielégít ügyfélspecifikus normákat is, például az autóiparban.

  Cégpolitikánk a fémfelületek megmunkálásában.

  Legyen szó alumíniumról, ötvözött vagy magas ötvözettartalmú acélról, nehézfémről vagy bármilyen más ötvözetről – mindegyik egyéni csiszolási tapasztalatot igényel. Csak ily módon szavatolható az optimális felület.

  Területi képviselőink számára ismertek az Önök elvárásai és követelményei, és a kívánt eredmények elérésének érdekében javaslatot tesznek megfelelő szemcsefajtájú, hordozójú és kötésű csiszolóanyagra. Ezáltal támogatjuk Önt a teljes fejlesztési- és megmunkálási folyamatban, és képzett szakembereink legjobb tudásuk alapján személyesen segítik Önt a munkájában.

  Ezt nevezzük „Starcke minőség“-nek.

  0 termék

Mutat 1 - 15 / 15