Zoom Sztereo mikroszkóp - KERN OZC-5 széria koaxiális megvilágítással

A német KERN cég OZC 5 szériájába olyan robosztus és könnyen kezelhető zoom sztereo mikroszkópok tartoznak, melyeket elsősorban  az LCD/LED elektronikai és a félvezető ipar számára fejlesztettek ki. Kimagaslóan nagy kontraszttal és mélységélességgel rendelkezik.

A természetes és rugalmas oszloprendszerének, valamint állítható erősségű áteső és ráeső LED világításának köszönhetően ideális zord munkakörülmények közötti használatra is.

Nagy mélységélességének köszönhetően az újrafókuszálásra csak ritkán van szükség. Precíz felbontású, nagy kontrasztú képeket, extra nagy látótér, és valós színeket biztosít. A párhuzamos optikai rendszer kíméli a szemet és megvédi a kifáradástól, valamint nagy mélységélességet biztosít. 

Bővebb leírás

Egyéb információ

Tulajdonságok

A KERN OZC 5 sorozatba tartozó zoom sztereo mikroszkópok alkalmasak minőségellenőrzési és összeszerelési célokra termelési körülmények között. Nagyon jó optikai jellemzői és nagy munkafelülete a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja ebben a kategóriában.
A zoom sztereo mikroszkóp tartalmaz ráeső és átmenő LED világító egységet is, mely mindig jó megvilágítást biztosít. A lencse kombinációk széles választéka minden lehetséges követelményt kielégít.
A központi eleme ennek a sokféleképpen használható, robusztus sztereo mikroszkópnak a stabil mechanizmus, mely pontosan beállítható. Magas szintű  funkcionalitás és ergonomikus kialakítás jellemzi.

Technikai adatok

Optikai rendszer: Parallel
Fényerő állítás
Tubus: 45° -ban döntött
Pupilla távolság: 52 – 76 mm
Diopria állítás (midkét oldalon)
Garancia: 3 év

Standard konfigurációk

CikkszámModellNagyításTubusOkulárNagyítási arányMunkaterület (mm)ObjektívMegvilágítás
O11 452OZC 58318x-65xTrinokulárisHSWF 10x / Ø 23 mm3,6:1Ø12,78-3,51,8x-6,5x2W LED koaxiális ráeső

Okulár változatok

SWF 15x / Ø 17 mm
SWF 20x / Ø 14 mm
SWF 30x / Ø 9 mm
HSWF 10x / Ø 23 mm (reticule 0,1 mm)
SWF 15x / Ø17 mm (reticule 0,05 mm) 
SWF 20x / Ø14 mm (reticule 0,05 mm)

C-Mount adapterek

0,3x
0,5x
1x
1x mikrométerrel

19 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: