Sztereo mikroszkóp - MZ2000 Zoom Nagyítás 8x-64x

mic004

Az új végtelen sztereó zoom mikroszkóp alkalmas ipari vagy biológiai célokra.

Elérhető binokuláris, vagy trinokuláris fejjel, ERGO fejjel, illetve parfokális , vagy parcentrális objektívekkel. Nagylátószögű okulárokkal szállítjuk, melyek 22mm-es látóterületet nyújtanak.

A kettős LED megvilágító rendszer akár egyidejűleg is használható, a megvilágítás erőssége pedig külön-külön szabályozható.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Technikai adatok:

Zoom arány 1:8 

Zoom tartományRange 0.8x - 6.4x 

Standard nagyítás 8x - 64x 

Teljes nagyítási tartomány 4x - 256x

Binokulár fej 20°-os lejtéssel 

Okulár: EW10x/22 

Megvilágítás: Ráeső és átmenő LED fény 100-240V, Használható egyidejűleg. 
Ráeső fény 3W LED, 
Átmenő fény 6W LED 

Optikai rendszer: végtelen optikai rendszer.
1x kiegészítő lencse n.A. 0.09

Kiegészítők:

  • Fotó tubus (egy vagy két tubussal)
  • ERGO fej
  • Kiegészítő lencsék
  • Revolver foglalat
  • Polarizációs szettek
  • Darkfield


Kettős keresztrudas állvány

Erős felépítésű ipari keresztrudas változat a sima vízszintes és horizontális mozgásért. Alkalmas nagy területű minták szkennelésére.
Talp méret  253x253 mm, magasság 490 mm, rúd Ø 38 mm, horizontális kar mérete 446 mm, horizontális kar Ø 30 mm.
Tartó súlya 25 kg

ERGO fej

Az MZ sorozat ERGO fejjel garantálja a kényelmes és pihentető nézetet minden felhasználó számára!
Az ERGO fej 180 °-ban elforgatható változtatható 5 ° és 35 °os dőlésszögben lehetővé téve a legnagyobb kényelmet a nyakizom számára. Állítható pupilla távolság 55mm 75 mm.
Az extra széles 22 mm-es látómező egy nagy látóteret nyújt a megfigyelt mintán. 

Sztereo mikroszkóp

Ez a sztereo mikroszkópok tökéletes kezdő választás arra, hogy belépjünk a mikroszkópok világába. Sztereo mikroszkóppal nincs szükség speciális minta előkészítésre, preparátumra mielőtt vizsgálnánk. Egyszerűen a mintákat pl. rovarok, virágok, levelek, pénzérmék… a mikroszkóp alá tehetjük és máris kezdődhet a megfigyelés. Az eredmények gyorsak és elképesztőek már a kezdetektől. Gyerekek és diákok megfigyelhetnek tárgyakat önállóan, csak mindössze némi bemutatás szükséges.

Azonban a sztereo mikroszkóp nem csak oktatási célokra és tanulásra ideális. Sztereo mikroszkópokat használnak rutin feladatokra aminőség ellenőrzés, összeszerelés, orvosi alkalmazások területein.

A sztereo mikroszkópunk kristálytiszta egyenes állású 3D-s képeket nyújt, kitűnő mélységélességgel a virágok, állatok, mikroorganizmusok, különböző felületek vagy áramkörök megfigyeléséhez.

A GREENOUGH optikai rendszer


A rendszernek két zoom optikai útja van, ami lehetővé teszi a sztereo hatás elérését. A GREENOUGH rendszer egy  egyenletesen jó optikai teljesítmény kompakt sztereo mikroszkópot nyújt. Ezek a mikroszkópok nagyon szilárdak egyszerűen használhatóak és karbantarthatóak. 

Dokumentáló rendszer

Különböző kiegészítők, különböző dokumentációs  formák érhetőek el. Található köztük digitális kompakt kamera, digitális SLR kamera, LIVE kamerák USB2-es porttal vagy HD video kamerák. Természetesen elérhetőek szoftverek a rendezéshez, elemzéshez és méréshez. A dokumentáló rendszerek eléhetőek az MZ1240és az MZ1280 sztereo mikroszkópokhoz.

Áteső és ráeső megvilágítás


A MICROS sztereo mikroszkópjai rendelkeznek áteső és ráeső megvilágítással is a széleskörű felhasználhatóság érdekében. Mindkét rendszer használható egyidejűleg, a megvilágítás erőssége pedig külön-külön szabályozható.

19 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: