Elite D112A Anti-reflexiós aeroszol tükröződésmentesítéshez Nagyobb

Elite D112A Anti-reflexiós aeroszol tükröződésmentesítéshez

Az Elite D112A alkalmas a fényes fémes felületek tükröződésének megakadályozására, mattítására. A 2D&3D-s lézeres és optikai méréstechnikában gyakran gondot okoz a felület tükröződése, ami lehetetlenné teszi a mérést. Az Elite D112 alkalmas nagyon vékony és egyenletes felület kialakítására a teljes felületen. A vékony púderszerű bevonat kb. 15-20 cm-es távolságból egyenletesen szórható fel a mérendő alkatrész felületére. Így a kialakított vékony bevonat a mérésbe a legkevésbé okoz zavart. Előnye továbbá, hogy a felületről könnyen letörölhető/eltávolítható, így nem szükséges további oldószer alapú vagy más lemosószer alkalmazása. Az aeroszolok fejjel lefelé tartva is használhatók.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Termékjellemzők:

  • -10 ° C és 100 ° C (14 ° F - 212 ° F) közötti felhasználásra alkalmas.
  • A szabványok szerint nagyon alacsony kén- és halogéntartalom
  • A termékek megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak: EN ISO, ASTM, AMS, ASME

Alkalmazás:

1. Ha az ellenőrizendő felület nem tiszta (pl. Elszennyeződött leválasztó olajokkal vagy más szennyeződésekkel), az Elite D112A Anti-reflexiós aeroszol használata előtt tanácsos a felületet Elite BC1 oldószerrel megtisztítani. Várjon néhány másodpercet, amíg a teljes párolgás be nem fejeződik.

2. Vigye fel az Elite D112A Anti-reflexiós bevonatot úgy, hogy az ellenőrizendő darabtól kb. 15-20 cm távolságból permetez.

3. Várjon néhány másodpercet, amíg a fehér réteg teljesen megszárad

4. Végezzen el minden szükséges mérést a lézerrel

5. A vizsgálat végén szükség esetén eltávolíthatja a terméket az alkatrészről: ronggyal, kefével vagy vízzel, hálózati nyomáson szárítsa meg. A termék könnyen és gyorsan maradékmentesen eltávolítható.

Lejárat dátuma: feltüntetve az aeroszolos dobozon (5 év, ha a permet jól permetezhető), tiszteletben tartva a tárolási és felhasználási feltételeket.

A felületek tisztasága felületi feszültség ellenőrzésére használatos tintával könnyen és gyorsan ellenőrizhető.

További tájékoztatásért kattintson ide.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: