AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Hideg beágyazó anyagok

A hideg beágyazó anyagok hőérzékeny és/vagy nyomásra érzékeny minták előkészítésére, valamint több egyedi minta egyidejű, hatékony elkészítésére alkalmasak. Jellemzően epoxi és akril alapúak. Az akril beágyazó anyagok rövidebb kötési idővel rendelkeznek, de a kitöltése és résmentessége elmarad az epoxitól.

Az anyagok keverési arányával szabályozható a polimerizáció hőmérséklete, illetve időtartama. Speciális kifejezetten elektronika ipar számára fejlesztett transzparens hidegbeágyazó anyagok is elérhetők, amik kiváló vizuális vizsgálatot tesznek lehetővé, alacsony kikeményedési hőmérsékletük pedig nem veszélyezteti a minta épségét.

A hidegbeágyazó anyagok nagyobb számú minták gyors egyidejű elkészítésére ajánlott, használata azonban a kipárolgások miatt kevésbé előnyös a melegbeágyazó anyagokhoz képest. Kivétel ez alól a C1000 MMA mentes változat, aminek használata nem igényel elszívófülkét. 

A termékeink között elérhető továbbá olyan kétkomponensű módosított poliésztergyanta alapú mintabeágyazó anyag, amely különleges anyagtulajdonsága miatt már nem zsugorodik. Ez ideális feltételeket biztosít a metallográfiai minták beágyazására, méretétől és alakjától függetlenül, rések nélkül.

Hideg beágyazó anyagok 12 terméket találtam.


Mutat 1 - 12 / 12
 • Szaghatásmentes termék Minden laboratórium kötelező tartozéka! A Technovit 4021 egy csökkentett károsanyag-tartalmú és szagmentes termék.Az MMA hiányának köszönhetően a Technovit 4021 por-folyadék rendszer abszolút szagmentes és NEM tartalmaz...

 • A Technovit 4000 egy gyorsan keményedő, hideg polimerizációs, háromkomponensű gyanta, módosított poliészter alapú, por, I-es szirup és II-es szirup formájában kapható.

 • Technovit 4002 IQ - Az abszolút rés- és zsugorodásmentes kétkomponensű gyanta AnyagtulajdonságokA Technovit 4002 IQ egy módosított poliészteren alapul, amely választhatóan egy gyors vagy lassú porkomponensből (különböző kikeményedési és elkészítési idő) és egy keményítő folyadékból áll.

 • A Technovit 4004 minden olyan mintához használható, amely átlátszó beágyazó gyantákat igényel, azaz ahol a felhasználónak képesnek kell lennie a minta megvizsgálására a beágyazó közegen keresztül a minta...

 • Az átlátszóságot és résmentességet igénylő minták előkészítéséhez. A Technovit 4006 „HIGH CLEAR” anyaggal új referenciaértéket fogunk meghatározni a materialográfiai alkalmazások legfontosabb jellemzőiben az átlátszó hideg beágyazó gyanták révén: átlátszóság, hőmérséklet, rés és egységesség.

 • A Technovit 4006 kiemelkedő tulajdonságainak többségével rendelkezik. A Technovit 4006 SE-t kifejezetten rendkívül vékony rétegek előállítására fejlesztették ki, és így lehetővé teszi, hogy még kicsi, kis térfogatú mintákat is teljesen átlátszó vegyületbe ágyazzon rövid keményedési idővel.

 • A gyártásközi gyors mintabeágyazást igénylő feladatok elvégzéséhez. A Technovit 4071 egy gyorsan keményedő, kétkomponensű beágyazó gyanta, amely erősen térhálósított metil-metakriláton alapul por és folyadék formájában. Szín: zöld-átlátszó

 • A Technovit 5000 pásztázó elektronmikroszkóppal vagy  elektromos polírozó eszközökkel történő  vizsgálathoz vagy mintaelőkészítéshez lett kifejlesztve. A Technovit 5000 módosított metil-metakrilát alapú vezetőképes polimer. Vezető elemei dendrites rézrészecskékből állnak. Szín: réz

 • A Technovit 5071 különlegessége, hogy kémiailag újra feloldható. Ez az oldhatóság a beágyazó gyanta nagy előnye, és lehetővé teszi a gyanta ismételt eltávolítását az értékes, pl. drága vagy egyedi minták esetén. A Technovit 5071 egy gyorsan száradó, kétkomponensű, metil-metakrilát alapú gyanta por és folyadék formájában. Szín: zöld-átlátszó.

 • Technovit EPOX - Prémium beágyazás porózus anyagokhoz.A Technovit EPOX egy epoxigyanta rendszer, amely "Technovit Epox Resin" gyantakomponensből és két különböző keményítő komponensből áll, alternatívaként: rövidebb keményedési idő esetén...

 • Ha a beágyazott anyag rétegeit μm vastagságban kell elvtávolítani, a Technovit 7100 a legjobb anyag erre a célra. Az eredetileg a szövettani felhasználásra kifejlesztett Technovit 7100 univerzális alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően bizonyította hatékonyságát az ipari felhasználásban is.

 • A fényre keményedő gyanta érzékeny mintákhoz A fényre kikeményedő gyanta a leginkább védelmet biztosító módszer a magas hőmérséklet ellen. Az előnyt a hideg kék fény alatt történő megkötés jelenti. 

Mutat 1 - 12 / 12