Hideg beágyazó anyagok

A hideg beágyazó anyagok hőérzékeny és/vagy nyomásra érzékeny minták előkészítésére, valamint több egyedi minta egyidejű, hatékony elkészítésére alkalmasak. Jellemzően epoxi és akril alapúak. Az akril beágyazó anyagok rövidebb kötési idővel rendelkeznek, de a kitöltése és résmentessége elmarad az epoxitól.

Az anyagok keverési arányával szabályozható a polimerizáció hőmérséklete, illetve időtartama. Speciális kifejezetten elektronika ipar számára fejlesztett transzparens hidegbeágyazó anyagok is elérhetők, amik kiváló vizuális vizsgálatot tesznek lehetővé, alacsony kikeményedési hőmérsékletük pedig nem veszélyezteti a minta épségét. 

A hidegbeágyazó anyagok nagyobb számú minták gyors egyidejű elkészítésére ajánlott, használata azonban a kipárolgások miatt kevésbé előnyös a melegbeágyazó anyagokhoz képest. Kivétel ez alól a C1000 MMA mentes változat, aminek használata nem igényel elszívófülkét. 

A termékeink között elérhető továbbá olyan kétkomponensű módosított poliésztergyanta alapú mintabeágyazó anyag, amely különleges anyagtulajdonságai miatt már nem zsugorodik, hanem tágul. Ez ideális feltételeket biztosít a metallográfiai minták beágyazására, méretétől és alakjától függetlenül, rések nélkül.

Hideg beágyazó anyagok 1 terméket találtam.


Mutat 1 - 1 / 1
  • A hideg beágyazó anyagok hőérzékeny és/vagy nyomásra érzékeny minták előkészítésére, valamint több egyedi minta egyidejű, hatékony elkészítésére alkalmasak. Jellemzően epoxi és akril alapúak. Az akril beágyazó anyagok rövidebb kötési idővel rendelkeznek, de a kitöltése és résmentessége elmarad az epoxitól.

Mutat 1 - 1 / 1