Fekete-fehér eljárás anyagai

A mágnesezhető poros vizsgálat során a vizsgált felületre nyitott vagy „quasi” nyitott (a felületet szorosan megközelítő) folytonossági hiányosságok, repedések mutathatók ki. A színkontrasztos eljárásnál a kimutatás érdekében egy fehér kontrasztbevonatot kell felvinni a vizsgált felületre. A fehér kontrasztfesték száradása után a felületre felvitt fekete mágnesezhető poros szuszpenzió hibajelet indikál a repedésen, amennyiben a mágneses tér megfelelően kialakult.

Az Elite mágnesezhető poros vizsgálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó jellemzői, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

A termékek széles szabvány megfelelőséggel rendelkeznek: ASTM E 709; ASTM E 1444; ASME V. szakasz 7. cikk; ISO 9934; ISO 10893-5; NAVSEA 250-1500-1; BS 4069; MIL-STD-271; MIL-STD-1949; AMS-3042; DIN 54132.

Fekete-fehér eljárás anyagai 3 terméket találtam.


Mutat 1 - 3 / 3
  • Az WBL5 fehér alapozó festék egy használatra kész, gyorsan száradó, fehér kontrasztfesték, amely fokozza az BW2 fekete mágneses részecskék jelzésének láthatóságát. Az aeroszolok előnyös felhordási...

  • A fehér kontrasztfestékre felvitt mágnesezhető poros szuszpenzió szemcséi a mágnesezéskor azonnal rendeződni kezdenek a felületen és hamar kialakítják a jellegzetes indikációt a hibáról. A jelzések a mágnesezés után is megmaradnak.

  • Az Elite BC1 egy magas aceton tartalmú (50-70%!) és nem halogénezett tisztító és lemosó szer. Alkalmas a felület előtisztítására vagy a fehér kontrasztfesték lemosására. Nagy hatékonyságának köszönhetően általános ipari tisztítóként is használható. Szaghatása gyenge, kevésbé agresszív és kellemetlen, mint az a hasonló ipari tisztítószereknél jellemző.

Mutat 1 - 3 / 3