Fluoreszkáló penetráló anyagok

A fluoreszkáló eljárást nagyobb darabszámú automatizált vizsgálósorokon használják leginkább. A megfelelően elsötétített vizsgálótérben ipari UV lámpa alkalmazásával a repedések nagy biztonsággal kimutathatók a fluoreszkáló penetráló anyagok segítségével. A penetráló szerek alkalmasak különböző felületi elváltozások kimutatására is, mint például felületi sérülés, anyaghiányosság, porozitás, stb.

Fluoreszkáló penetráló anyagok 4 terméket találtam.


Mutat 1 - 4 / 4
  • 2. érzékenységi szint Az Elite K81B2 egy fluoreszcens (1. típusú) folyadékbehatolásos K81B vízzel mosható és emulgeálószerrel eltávolítható (A&D módszer), biológiailag lebomló, vízbázisú, az 2. érzékenységű (elérhető:1/2,2,3,4 érzékenység) és 150 ° C-nál magasabb lobbanáspontú folyadék.

  • Az Elite DP9 egy száraz poros előhívó, ami zárt előhívó kamrában történő előhívást tesz lehetővé, jellemzően automata penetráló sorokon. A kamrában keringtetett előhívópor növeli az alakos belső felülettel rendelkező alkatrészeken a hibák kimutatását. Alkalmazásával elkerülhető, hogy vízzel érintkezzen a vizsgált alkatrész.

  • Az Elite DWS2 egy használatra kész előhívó folyadék. Könnyen használható sűrített levegős porlasztással. A vékony rétegben felvihető vízoldható előhívó alkalmazása időt takarékos, mivel a felületről gyorsan párolog. A folyadék nem gyúlékony.

  • Az Elite 20 egy mosást segítő detergens (vízzel hígítható). Használatával jelentősen csökkenthető a keletkező szennyvíz mennyisége és a mosásra fordított idő, energia. Eredmények: Éles, tiszta fluoreszcens jelzések háttér nélkül.

Mutat 1 - 4 / 4