Kern mérleg

KERN mérlegGottlieb KERN mechanikus 1844-ben alapította meg vállalatát és már akkoriban is ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő üzeme lett a bázisa a nemzetközi hírű, dél-német precíziós mérleg gyártásnak.

A több mint 170 éves tapasztalat és a odaadás lehetővé tette a KERN cég számunkra, hogy a a mérlegelési terület specialistájává váljon és a cég neve egybeforrjon a pontossággal és megbízhatósággal. A KERN cég egy független, közepes méretű 7. generációs családi vállalkozás, Dél-Németországban regisztrálva.

Fedezze fel a KERN útját a sikerhez: gyors - megfelelő- megbízható - sokoldalú!

Kern mérleg 9 terméket találtam.


Mutat 1 - 9 / 9
  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Asztali mérlegeinak teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Asztali mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Darabszámláló mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Darabszámláló mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Precíziós mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Precíziós mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Zseb mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Zseb mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Függőmérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Függőmérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Padlómérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Padlómérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Platform mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Platform mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Rozsdamentes mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Rozsdamentes mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Targoncamérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Targoncamérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

Mutat 1 - 9 / 9