AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Kern mérleg

KERN mérlegGottlieb KERN mechanikus 1844-ben alapította meg vállalatát és már akkoriban is ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő üzeme lett a bázisa a nemzetközi hírű, dél-német precíziós mérleg gyártásnak.

A több mint 170 éves tapasztalat és a odaadás lehetővé tette a KERN cég számunkra, hogy a a mérlegelési terület specialistájává váljon és a cég neve egybeforrjon a pontossággal és megbízhatósággal. A KERN cég egy független, közepes méretű 7. generációs családi vállalkozás, Dél-Németországban regisztrálva.

Fedezze fel a KERN útját a sikerhez: gyors - megfelelő- megbízható - sokoldalú!

A KERN mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

Kern mérleg 9 terméket találtam.


Mutat 1 - 9 / 9
  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Asztali mérlegeinak teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Asztali mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN asztali mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Darabszámláló mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Darabszámláló mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN darabszámláló mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Precíziós mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Precíziós mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN precíziós mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Zseb mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Zseb mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN zsebmérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Rugós mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Rugós mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN rugós mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Padlómérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Padlómérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Platform mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Platform mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat. A KERN platform mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Rozsdamentes mérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Rozsdamentes mérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

  • A mérlegek gyártásában több mint 170 éves tapasztalattal KERN cég Targoncamérlegeinek teljes választékát kínáljuk. Tekintse meg a KERN alábbi Targoncamérleg katalógusát és kérje ajánlatunkat.

Mutat 1 - 9 / 9