Digitális USB mikroszkóp

A Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatokhoz akár 900x-os nagyítással és 5 megapixeles felbontással. A kiváló minőségű képalkotó és optikai eszközök, a funkciógazdag szoftver és a fejlett hardver megoldások kiemelik a Dino-Lite mikroszkópokat a hasonló termékek mezőnyéből. Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója, a Dino-Lite jelenleg piacvezető és ipari szabvány a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköz sok ezer cég és szakember számára világszerte. 

Dino-Lite 4K UHD 8 megapixeles mikroszkóp széria

Az Edge PLUS sorozat kivételes képminőséget biztosító, fejlett 8 MP-es érzékelővel és 16:9-es képaránnyal rendelkezik. 

Dino-Lite 8 Megapixel

AM8117MZT

AM8117MZTL

AM8517MZT

AM8517MZTL

AM8917MZT

AM8917MZTL

Digitális USB mikroszkóp 60 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Nagy tárgytávolságú USB mikroszkóp

  A Dino-Lite kis nagyítású digitális USB mikroszkópjai 10-140x-es optikai nagyítással és nagy, akár 500 mm-es tágytávolsággal is rendelkeznek. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Univerzális digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite univerzális digitális USB mikroszkópjai 10-220x-os optikai nagyítással rendelkeznek, valamint állványról, vagy akár kézből is használhatóak. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Nagy nagyítású digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite nagy nagyítású digitális USB mikroszkópjai 400-500x-os, vagy akát 900x-os optikai nagyítással rendelkeznek. A mikroszkópokm elérhetőek 1,3 és 5 megapixeles felbontásokkal és olyan a felhasználást segítő funkciókkal, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez.

 • Élőképes digitális mikroszkóp

  A Dino-Lite élőképes digitális mikroszkópjai nagy képsebességüknek köszönhetően (45-60 képkocka másodpercenként) kiválóan használhatóak olyan viszgálatoknál és javításoknál ahol magas képfrissítés szükséges. A VGA csatlakozós mikroszkópok közvetlenül monitorhoz kapcsolhatóak, így számítógép nélkül is használhatóak.

  Az USB 3.0 csatlakozással rendelkező mikroszkópok képmentésre és mérési funkciókra is alkalmasak, valamint olyan a felhasználást segítő funkciókkal rendelkeznek, mint a fókuszkövető gyári kalibráció mérésekhez, kiterjesztett mélységélesség és egérgörgős fókuszállítás.

 • Digitális mikroszkóp kiegészítők

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok felhasználását számos kiegészítő könnyíti meg, mint például a rugalmasan felszerelhető és állítható mikroszkóp állványok, megvilágítások és egyéb kiegészítők.


oldalanként
Mutat 1 - 24 / 60
Mutat 1 - 24 / 60