AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Vákuumkeretes tömörségvizsgálat

Az ipari tartályok, csővezetékek és szerkezetek tömörségének ellenőrzésére a vákuumkeretes tömörségvizsgáló eszközök terjedtek el. Különböző méretű, kialakítású szabványos és egyedi tervezésű keretek is elérhetőek.

Az ellenőrizni kívánt felületre helyezett vákuumkeretben a csatlakoztatott vákuumszivattyú segítségével vákuumot képezünk. Az előzőleg a vizsgált felületre juttatott buborékképző anyag a szivárgás helyén buborékot képez így az átlátszó plexi kereten keresztül láthatóvá válik a szivárgás helye.

Vákuumkeretes tömörségvizsgálat 9 terméket találtam.


Mutat 1 - 9 / 9
  • A tompa varratok vákuumos tömörségvizsgálatára jellemzően 500 és 600mm hosszú kereteket ajánlunk. Szélessége  elegendő a hőhatásövezet vizsgálatára is. 

  • Az átlapolt vagy lépcsős varratok vákuumos tömörségvizsgálatára jellemzően 500 hosszú keretek használatosak. Szélessége általában elegendő a hőhatásövezet vizsgálatára is.

  • A belső sarokvarratok (900-os) vákuumos tömörségvizsgálatára 400 - 500mm hosszú kereteket ajánlunk. Szélessége  elegendő a hőhatásövezet vizsgálatára is. 

  • A külső sarokvarratok (2700-os) vákuumos tömörségvizsgálatára jellemzően 500mm hosszú kereteket ajánlunk. 

  • A csővezetékek kereszt varratainak vákuumos tömörségvizsgálatára a cső átmérőjéhez illeszkedő cső vizsgálókeretek használatosak. Szélessége elegendő a hőhatásövezet vizsgálatára is. 

  • A kisebb vagy nagyobb felületek teljes tömörségvizsgálatára kör vagy négyzet alakú terület vizsgálókereteket ajánlunk. A vizsgált terület nagyságához illeszkedően különböző méretek érhetők el. Ezeknek a  kereteknek a magasított változatával vizsgálhatók a síkból kiálló szerelvények, idomok, manométerek. A magasság a feladathoz illeszkedően választható.

  • Az ELITE GAS PROOF egy aerosolos szivárgásjelző folyadék, gáz és levegős rendszerek szivárgásának felderítéséhez. Még a legkisebb hajszálrepedéseket is jelzi, jellegzetes hab gomba megjelenésével.

  • A GAS PROOF szivárgásjelző paszta egy magas koncentrátumú anyag, amely 1 kg-os kiszerelésben kapható. Használat előtt fel kell hígítani vízzel.

  • A vákuumszivattyút kifejezetten vákuumkeretes tömörségvizsgálathoz tervezték, mostoha ipari környezetben történő felhasználásra. Az integrált folyadékleválasztó gondtalan használatot és biztos működést nyújt. Az...

Mutat 1 - 9 / 9