Biológiai mikroszkóp 9 terméket találtam.


Mutat 1 - 9 / 9
  • Az OBT-1 sorozatba kiváló minőségű iskolai mikroszkópok tartoznak, amelyek intuitív vezérlőelemekkel, robusztus felépítéssel és modern kialakítással nyújtanak kompromisszummentes megoldást alap- és középfokú oktatási célokra.

  • A vadonatúj OBE-12/13 termékcsalád kitűnő exkluzív, dinamikus mikroszkópokat tartalmaz, melyek kiválóan helytállnak a közép és felsőfokú oktatásban egyaránt. 

  • Kern OBE-1 egy nagyon könnyen használható, robusztus és stabil mikroszkóp rutinszerű alkalmazásokhoz és oktatásra.Az erős, szabályozható 3W-os LED fényforrásnak köszönhetően, kategóriájában lenyűgöző képet biztosít.

  • A Kern OBF modellek kiváló, stabil laboratóriumi mikroszkópok minden szokásos rutin alkalmazáshozA mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál az egyszerű Köhler világítás, az állítható field diafragma és egy előre központosított és állítható magasságú Abbé Kondenzor segítségével.

  • A Kern OBD-127 kitűnő, stabil laboratóriumi mikroszkóp beépített 3 megapixeles kamerával. A mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál. A mikroszkóp közvetlenül számítógéphez kapcsolható USB kábel segítségével.

  • A Kern OCL-251 egy könnyen kezelhető, robosztus és stabil inverz laboratóriumi mikroszkóp. A központi eleme ennek a sokféleképpen használható, robusztus mikroszkópnak a stabil mechanizmus, mely pontosan beállítható. Magas szintű funkcionalitás és...

  • A kiváló minőségű MCP 300 Polarizáiós mikroszkóp széles körben alkalmazható az oktatástól kezdve az ipari vizsgálatokon keresztül a kutatásig. Funkcionalitása alkalmassá teszi a rugalmas és változatos feladatok elvégzésére. Kiemelkedő optiaki képességeivel költséghatékony megoldást kínál számos területre.

  • A nagy felbontású HD MCX51 VIDEO-Mikroszkóp egyesít minden prémium LOTUS ECO SLIDE jellemzőt egy nagy felbontású HDMI video kamerában. Ideális konfiguráció megfigyelésre, bemutatásra vagy oktatási feladatokra. Fő jellemzők:Tiszta ICO² végtelen optika Csúszó tárgyasztal Multisystem kondenzor 3 év garancia HD video kamera Nincs további PC igény 

  • Az MCX100 LCD videó mikroszkóp egy high-tech termék, mely tökéletesen egyesíti a fejlett optikai mikroszkóp technológiát az első osztályú számítógépes feldolgozással. A mintadarabok hagyományosan figyelhetőek meg a mikroszkóp...

Mutat 1 - 9 / 9