AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Biológiai mikroszkóp

Biológiai mikroszkópOlyan átlátszó, illetve átvilágítható minták megtekintésére szolgálnak, amelyek jellemzően szabad szemmel nem láthatók. Áteső (alsó) megvilágítással és forgatható objektív revolverrel rendelkeznek, melybe típustól függően 3-6 objektív helyezhető el. Az objektívek nagyítása 4x-től 100x-ig terjed, így a mikroszkóppal akár 1000x-es, vagy a fölötti nagyítás is elérhető.

 

Felhasználási terület: biológiai, orvosi és laboratóriumi használat.

 

Kategóriák: gyerekek számára és otthoni felhasználásra, iskolák és oktatóközpontok számára, egyetemek és kórházak számára, valamint laboratóriumok számára ajánlott készülékek.

 

Biológiai mikroszkóp 9 terméket találtam.


Mutat 1 - 9 / 9
  • Az OBT-1 sorozatba kiváló minőségű iskolai mikroszkópok tartoznak, amelyek intuitív vezérlőelemekkel, robusztus felépítéssel és modern kialakítással nyújtanak kompromisszummentes megoldást alap- és középfokú oktatási célokra.

  • A vadonatúj OBE-12/13 termékcsalád kitűnő exkluzív, dinamikus mikroszkópokat tartalmaz, melyek kiválóan helytállnak a közép és felsőfokú oktatásban egyaránt. 

  • Kern OBE-1 egy nagyon könnyen használható, robusztus és stabil mikroszkóp rutinszerű alkalmazásokhoz és oktatásra.Az erős, szabályozható 3W-os LED fényforrásnak köszönhetően, kategóriájában lenyűgöző képet biztosít.

  • A Kern OBF modellek kiváló, stabil laboratóriumi mikroszkópok minden szokásos rutin alkalmazáshozA mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál az egyszerű Köhler világítás, az állítható field diafragma és egy előre központosított és állítható magasságú Abbé Kondenzor segítségével.

  • A Kern OBD-127 kitűnő, stabil laboratóriumi mikroszkóp beépített 3 megapixeles kamerával. A mikroszkóp egyaránt kitűnő képeket készít a világos és sötét látómezős alkalmazásoknál. A mikroszkóp közvetlenül számítógéphez kapcsolható USB kábel segítségével.

  • A Kern OCL-251 egy könnyen kezelhető, robosztus és stabil inverz laboratóriumi mikroszkóp. A központi eleme ennek a sokféleképpen használható, robusztus mikroszkópnak a stabil mechanizmus, mely pontosan beállítható. Magas szintű funkcionalitás és...

  • A kiváló minőségű MCP 300 Polarizáiós mikroszkóp széles körben alkalmazható az oktatástól kezdve az ipari vizsgálatokon keresztül a kutatásig. Funkcionalitása alkalmassá teszi a rugalmas és változatos feladatok elvégzésére. Kiemelkedő optiaki képességeivel költséghatékony megoldást kínál számos területre.

  • A nagy felbontású HD MCX51 VIDEO-Mikroszkóp egyesít minden prémium LOTUS ECO SLIDE jellemzőt egy nagy felbontású HDMI video kamerában. Ideális konfiguráció megfigyelésre, bemutatásra vagy oktatási feladatokra. Fő jellemzők:Tiszta ICO² végtelen optika Csúszó tárgyasztal Multisystem kondenzor 3 év garancia HD video kamera Nincs további PC igény 

  • Az MCX100 LCD videó mikroszkóp egy high-tech termék, mely tökéletesen egyesíti a fejlett optikai mikroszkóp technológiát az első osztályú számítógépes feldolgozással. A mintadarabok hagyományosan figyelhetőek meg a mikroszkóp...

Mutat 1 - 9 / 9