Meleg beágyazó prések

A metallográfiai minták termelékeny és hatékony beágyazását meleg beágyazó gépek segítik. Alkalmazásával a minták gyorsan és pontosan kerülnek beágyazásra, gyorsítva ezzel a kiértékelést, a napi rutin munkát, a dokumentálást és tárolást.

A meleg beágyazó prések 0-200 °C közötti hőmérsékleten és  0-6 Bar nyomáson készítik a mintákat, a beágyazóanyagok és alkalmazási igényeknek megfelelően.

Meleg beágyazó prések 2 terméket találtam.


Mutat 1 - 2 / 2
  • Az EP16 egy automatikusan működő metallográfiai prés pneumatikus szorítással. A minta előkészítés beágyazási folyamatának egyszerűsítésére és automatizálására készült. A kezelőnek egyszerűen csak ki kell választania a digitális kijelzőn a megfelelő beágyazási ciklust, a használni kívánt gyanta típusának megfelelően. 

  • Az EP50T egy hidraulikus metallográfiai mintabeágyazó prés, amelyet a tecmet2000 cég gyárt az olaszországi Milánóba. Ez az automata gép, nagy termelési sebességgel és eredményes működéssel rendelkezik. Az érintőképernyő és a mikroprocesszor lehetővé teszi az összetett ciklusok egyszerű létrehozását.

Mutat 1 - 2 / 2