AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Sztereo mikroszkóp

Sztereo mikroszkópA sztereo mikroszkópokat az iparban ún. „makro” minták felületek ellenőrzésére, vizsgálatára használják. Jellemzően ráeső (felső) megvilágítással rendelkeznek, de számos típus kombinált megvilágítással is elérhető. Az egyszerűbb típusok két fix nagyítással érhetőek el, az univerzális sztereo mikroszkópok azonban folyamatos zoom nagyítással rendelkeznek. Nagyítási tartományuk általában 7-50x-es, azonban a professzionális sztereo mikroszkópok elérhetőek akár 100x-nál nagyobb nagyítással is. Nagyobb nagyítási tartományban a mélységélesség olyan kicsi, hogy a sztereó mikroszkóp által nyújtott térbeli megjelenítés értelmét veszti.

 

A sztereo mikroszkópok legfőbb sajátossága, hogy két fényúttal rendelkeznek, a minták kis szögeltéréssel láthatók és ezáltal térbeli megjelenítés érhető el. Ez egy olyan tulajdonsága ennek a mikroszkóp típusnak, amit nem lehet pl digitális módon 3D-s megjelenítéssel helyettesíteni.

 

A sztereo mikroszkópok gyakran rendelkeznek trinokuláris fejjel, melyhez kamera csatlakoztatható, ami lehetővé teszi a képek részleteinek szofveres kiértékelését, mérését, dokumentálását. 

AZONNALI SZETERO MIKROSZKÓP AJÁNLATOKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBSHOPUNKAT

JUPITERTECHSHOP.HU

Sztereo mikroszkóp 20 terméket találtam.


Mutat 1 - 20 / 20
Mutat 1 - 20 / 20