Hordozható spektrométer - OES

A fémek és fémötvözetek elemeinek meghatározására különböző spektrométerek nyújtanak megoldást. Helyszíni vizsgálatokra az XRF és LIBS készülékek a legelterjedtebbek, mivel kis méretük és viszonylag magas pontosságuk jól hasznosítható az elemek jelenlétének vizsgálatakor (PMI) és hulladékválogatáskor. Az XRF technika jellemzően a nehezebb elemek detektálásához, míg a LIBS technika a könnyebb elemek (pl. Al) elemzéséhez előnyös. A legnagyobb pontosságot az Optikai Emisszós Spektrometria (Spark- OES) biztosítja. Az Elementar cég hordozható ferro lite OES készüléke az laboratóriumi szikráztató (spark) spektrométerek pontosságát nyújtja akár terepi körülmények között is.

CONLYTE technológiának (ami az Elementar cég szabadalma) köszönhetően a fénycsatorna és a plazma közötti légrés teljesen le van zárva a légkörtől. A légköri változások tehát nem befolyásolják a mérési jelet – ez előfeltétele a tartósan megbízható elemzési eredmények elérésében.

Az Elementar világelső a szerves és szervetlen elemek nagy teljesítményű elemzésében. Folyamatos innováció, kreatív megoldások és átfogó támogatás képezi az Elementar márka alapját. ezzel biztosítva, hogy termékeink továbbra is előmozdítsák a tudományt a mezőgazdaságot, a vegyipart, a környezetvédelmet, energia-, anyag- és kriminalisztikai piacokat több mint 80 országban.

Hordozható spektrométer - OES  1 terméket találtam.


Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1