AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Digitális mikroszkóp kiegészítők

A Dino-Lite digitális mikroszkópok felhasználását számos kiegészítő könnyíti meg, mint például a rugalmasan felszerelhető és állítható mikroszkóp állványok, megvilágítások és egyéb kiegészítők.

Digitális mikroszkóp kiegészítők 10 terméket találtam.


Mutat 1 - 10 / 10
  • A Dino-Lite RK-10A erős és stabil high-end állvány, mely használható az összes professzionális Dino-Lite modellel. Alapanyaga rugalmas rozsdamentes acél és könnyű alumínium, nagyon precíz finom fókusz beállítással, valamint gyorskioldó...

  • A Dino-Lite RK-06A állvány egy stabil középkategóriás állvány, amely bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült, pontos finom fókuszt és...

  • Az RK-02 egy tartós hattyúnyakú mikroszkóp állvány, mely rugalmas és sokoldalú felhasználási módokat tesz lehetővé a Dino-Lite digitális mikroszkópok számára. A C-bilincs szinte szinte bármilyen felülethez illeszkedik 7 cm...

  • Az MSVC72W WiFi Streamer segítségével a Dino-Lite USB-s modeljeil vezeték nélküli kapcsolattal használhatóak az iOS (iPhone / iPad) és Android operációs rendszerrel felszerelt telefonokon és tableteken, vagy egy webböngésző segítségével...

  • Az állítható és eltávolítható polarizátorral felszerelt BL-ZW2 háttérvilágítás párhuzamos keresztpolarizációt kínál, és a polarizátor eltávolításával sima fényt is továbbíthat. A BL-ZW2-t alkalmas ipari, petrográfiai és biológiai alkalmazásokhoz.

  • Az SL-ZW1 egy polarizált USB csatlakozású hattyúnyakú fényforrás. A polarizáció könnyen állítható a fényforrás egyszerű elforgatásával.

  • Windows operációs rendszerekre a DinoCapture 2.0 program megnyitja az utat Dino-Lite alkalmazások számára. A DinoCapture szoftvert egy  standard csomag részeként adjuk minden Dino-Lite mikroszkóphoz. A legújabb verzió mindig letölthető a Dino-Lite európai képviseletének oldaláról.

  • A KERN cég LED fényforrása maximális rugalmassággal és hatékonysággal használható mikroszkópokhoz. Kiváló ár/érték arányú készülék, mely magas és állandó intenzitású megvilágítást nyújt.

  • A Dino-Lite RK-04 egy kis méretű, stabil, középkategóriás állvány durva fókusszal, amely bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-04F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

  • A Dino-Lite RK-05 egy kis méretű, stabil, középkategóriás állvány durva fókusszal, és maximum 30 fokos dönthetőséggel. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-05F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

Mutat 1 - 10 / 10