Piros-fehér penetráló anyagok

A felületre nyitott repedések egyszerűen és gyorsan kimutathatóak folyadékbehatolásos (penetrációs) eljárással. A vizsgálatot tiszta és száraz felületen kell elvégezni a technológiai utasítás alapján. Lehetőség szerint célszerű ecseteléssel felvinni a behatoló folyadékot a vizsgált felületre, így a permet kedvezőtlen hatásai nem jelentkeznek.

Az Elite penetráló anyagok kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó tulajdonságok, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

Az Elite K71B2p egy 2-es típusú (piros), 2-es érzékenységi szintű, az A, C, D, E módszernek megfelelő (vízzel mosható és oldószerrel oldható vagy utó emulgeálható) penetrálószer.

Az Elite D112A egy fehér előhívószer, d, e (oldószer alapú) formula alapján.

Az Elite BC1 egy magas aceton tartalmú (nem halogénezett) tisztító és lemosó szer.

Főbb tulajdonságok:

A 2-es érzékenységi szint, nincs háttér így jobb a hiba kontraszt

Alacsony viszkozitás miatt alacsony penetrálószer fogyasztás

Gyorsan mosható, idő és víztakarékos penetráló anyag

-10 ° C-tól 100 ° C-ig (14 ° F - 212 ° F) hőmérséklettartományban használható

Nagyon alacsony kén- és halogéntartalom a szabványok szerint

A termékek széles szabvány megfelelőséggel rendelkeznek: EN 571, EN ISO 3452-2, ASTM E1417, AMS 2644, ASME Sez. V. cikk, RCC-M, REACH. Az anyagok műbizonylattal együtt kerülnek szállításra.

Piros-fehér penetráló anyagok 3 terméket találtam.


Mutat 1 - 3 / 3
  • Az Elite K71B2p egy 2-es típusú (piros), 2-es érzékenységi szintű, az A, C, D, E módszernek megfelelő (vízzel mosható és oldószerrel oldható vagy emulgeálható) penetrálószer. A vizsgálóanyag ugyanakkor alkalmas átszivárgásos szivárgásvizsgálatok elvégzésére is.

  • A D112A előhívószer kiváló kontraszthatást nyújt az Elite piros és fluoreszkáló folyadékbehatolásos anyagok alkalmazásakor. Az aeroszol kialakítása lehetővé teszi az egyenletes vékony bevonati réteg felvitelét a felületre.

  • Az Elite BC1 egy magas aceton tartalmú (50-70%!) és nem halogénezett tisztító és lemosó szer. Segítségével megtisztítható a zsíros vagy olajos felület, hogy a penetrálószer akadálymentesen juthasson a repedésbe. A penetrálószer alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy a vizsgált felület tiszta és száraz.

Mutat 1 - 3 / 3