AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Felületi feszültség és tisztaság ellenőző műszerek

A SITA Messtechnik GmbH a folyadékok dinamikus felületi feszültségének mérésére szolgáló készülékeket, a folyadékok habzási viselkedésének elemzésére szolgáló teljesen automatikus habmérő készülékeket, valamint az alkatrészek tisztaságának ellenőrzésére és a technológiai folyadékok szennyeződési szintjének nyomon követésére szolgáló fluoreszcens méréstechnikát fejleszt, gyárt és értékesít. A mérőeszközök erős kialakításúak és nagyon könnyen kezelhetőek. Használják őket a vegyipar kutatási és fejlesztési laboratóriumaiban analitikai és minőségbiztosítási feladatokra, valamint a felületi technológia területén a folyamatok megfigyelésére és ellenőrzésére.

A SITA Messtechnik GmbH-t 1996-ban a Drezdai Műszaki Egyetem precíziós mérnökei alapították a Drezdai Technológiai Központban. A világ első mobil buboréknyomásos tenziométerének kifejlesztése volt a kiindulópontja a tenziométerek új eszközgenerációjának, és az alapja a SITA világméretű gazdasági sikerének a folyamatparaméter felületi feszültség bevezetésénél a laboratóriumtól a késztermékig vezető úton.

A SITA a görög SIgma és TheTA betűkből származik - a folyadékok két jellemzőjének, a felületi feszültségnek és a hőmérsékletnek a szimbólumai - természetesen az innovatív méréstechnológiából.

A SITA tisztaságvizsgáló műszerei gyors, pontos és ismételhető méréseket biztosítanak felületek tisztaságának és tisztítófürdők koncentrációjának ellenőrzéséhez. Használata objektív eredményt biztosít a minőségbiztosítás számára.

A folyadékok dinamikus felületi feszültségének mérésére szolgáló buboréknyomás-módszeren alapul. A buboréknyomásos módszer elve az, hogy egy légáramot egy kapillárison keresztül vezetünk a technológiai folyadékba. Egy érzékelő méri a buborékképződéshez szükséges nyomást. A készülék a mért nyomásértékből származtatja a felületi feszültség mértékét.

Felületi feszültség és tisztaság ellenőző műszerek 8 terméket találtam.


Mutat 1 - 8 / 8
Mutat 1 - 8 / 8