Ipari endoszkóp

Az ipari ellenőrzés és karbantartás területén, ahol a zárt terekhez és bonyolult gépekhez való hozzáférés létfontosságú, az ipari endoszkópok megjelenése jelentős előrelépést jelentett. Ezek a fejlett optikai műszerek, melyek lehetnek merev szárúak robusztus felépítéssel és magas minőségű rúdoptikával, illetve flexibilisek üvegszálas optikával. Az endoszkópok végén egy okulár található, mely közvetlen vizuális ellenőrzést tesz lehetőveé, illetve kamera csatlakozásra is lehetőséget biztosít. Az endoszkópok megvilágítását egy csatlakoztatható fényforrás biztosítja.

A Streppel cég termékeit világszerte forgalmazzák. Több mint 40 éve gyártják és forgalmazzák a legmagasabb színű száloptikai műszereket. Mint egy közepes méretű, tulajdonos által kezelt vállalat, teljes választékot kínálnak az összes alkalmazáshoz a minőségbiztosítási területen.

Ipari endoszkóp 14 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Merevszárú endoszkóp / Boroszkóp

  Az ipari merev endoszkópok kifinomult műszerek, amelyeket arra terveztek, hogy nagy felbontású vizuális hozzáférést biztosítsanak a gépek, csővezetékek, motorok és más bonyolult rendszerek egyébként hozzáférhetetlen területeire. Rugalmas társaikkal ellentétben, amelyek bonyolult környezetben is manőverezhetők, a merev endoszkópok masszív felépítésűek, és lehetővé teszik a célterületek egyenes vonalú, precíz és stabil megközelítését.

  A legmodernebb technológiákkal összhangban, a legmagasabb minőségi követelmények megfelelően kifejlesztett STREPPEL endoszkópok minden ipari területen alkalmazhatók. Kiegészítők széles választék teszi a felhasználást még rugalmasabbá.

  A merev szárú ipari endoszkóp (boroszkóp) fix vizsgálati iránnyal és állítható fókusszal rendelkezik. Kiváló minőségű képet és egyenletes megvilágítást biztosít.

  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • Flexibilis endoszkóp

  A legmodernebb technológiákkal összhangban, a legmagasabb minőségi követelmények megfelelően kifejlesztett STREPPEL endoszkópok minden ipari területen alkalmazhatók. Kiegészítők széles választék teszi a felhasználást még rugalmasabbá.

  A mikro flexibilis endoszkópok üvegszálas rendszerüknek köszönhetően hajlíthatóak és akár a legkisebb vizsgálandó furatba, repedésbe is beférnek. Vastagságuk akár 0,5 mm is lehet. 

  Egy endoszkóp szett egy okulárral rendelkező endoszkópszárból és egy fényforrásból áll, valamint az okuárhoz opcionálisan kamera csatlakoztatható.

 • Endoszkóp fényforrás

  Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű Halogén, LED és Xenon megvilágítással rendelkező asztali, valamint mobil fényforrások. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazhatóak.

 • Endoszkóp kamera

  A Streppel HDMI kamerái kompromisszum mentes megoldást nyújtanak a merevszárú és flexibilis endoszkópok képének monitoron való megjelenítésére. A közvetlen HDMI monitorapcsolat gyors és kiváló minőségű képet eredményez.

 • Video endoszkóp

  Videó endoszkópAz ipari video endoszkópok sokoldalú eszközök, amelyek bepillantást engednek a gépek és berendezések nehezen megközelíthető részeire is. Vékony, rugalmas kialakítású szondájukkal és nagy felbontású kameráikkal ezek az eszközök szűk helyeken is képesek navigálni, és részletes képeket és videókat rögzíteni valós időben. A fejlett technológia felhasználásával az ipari video endoszkópok költséghatékony megoldást kínálnak a mérnököknek és a technikusoknak az összetett rendszereken belüli problémák vizsgálatára és diagnosztizálására a minta szétszerelése nélkül.

  Az ipari digitális endoszkópok alkalmazási területei széleskörűek és változatosak. Az autó- és repülőgépipartól az építőiparig és a feldolgozóiparig ezek az eszközök döntő szerepet játszanak a gépek és az infrastruktúra zavartalan működésének biztosításában. Legyen szó a motoralkatrészek vizsgálatáról, a csővezetékek szivárgásainak felderítéséről vagy a szerkezeti integritás vizsgálatáról, az ipari digitális endoszkópok értékes betekintést nyújtanak, ami megkönnyíti az időben történő karbantartást és javítást.


Mutat 1 - 14 / 14
 • A legmodernebb technológiákkal összhangban, a legmagasabb minőségi követelmények megfelelően kifejlesztett STREPPEL endoszkópok minden ipari területen alkalmazhatók. Kiegészítők széles választék teszi a felhasználást még rugalmasabbá. A...

 • Ipari endoszkóp (Boroszkóp) A legmodernebb technológiákkal összhangban, a legmagasabb minőségi követelmények megfelelően kifejlesztett STREPPEL endoszkópok minden ipari területen alkalmazhatók. Kiegészítők széles választék teszi a...

 • A legmodernebb technológiákkal összhangban, a legmagasabb minőségi követelmények megfelelően kifejlesztett STREPPEL endoszkópok minden ipari területen alkalmazhatók. Kiegészítők széles választék teszi a felhasználást még rugalmasabbá. A...

 • Streppel hidegfényforrás Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű halogén megvilágítással rendelkező asztali fényforrás. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazható.

 • Streppel LED hidegfényforrás Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű LED-es megvilágítással rendelkező asztali fényforrás. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazható.

 • Streppel Xenon hidegfényforrás Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű Xenon megvilágítással rendelkező asztali fényforrás. Minden típusú endoszkópos feladathoz kiválóan alkalmazható. Ívlámpa természetes hatású megvilágítássalKülönböző teljesítményosztályokÁllítható fénySzínhőmérséklet 6000 °K-ig

 • Streppel UV LED hidegfényforrás Hálózatról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű UV LED-es megvilágítással rendelkező asztali fényforrás.  Az UV LED élettartama 30 000 óraHullámhossz: 370–392 nmKarbantartásmentes és környezetkímélő

 • Streppel Mobil LED hidegfényforrás Akkumulátorról működtethatő, megbízható és nagy teljesítményű LED-es megvilágítással rendelkező mobil fényforrás.  Mobil alkalmazásErős LEDSzínhőmérsékletek 5500 KKarbantartásmentes

 • A mobil endoszkóp fényforrások kiválóan alkalmazhatóak helyszíni vizsgálatoknál, amikor hálózati csatlakozással rendelkező fényforrás használata nem megoldható. Ideális megoldást nyújt kis és közepes átmérőjű, boroszkópok és flexibilis endoszkópok használatához.

 • A Streppel HDMI kamerái kompromisszum mentes megoldást nyújtanak a merevszárú és flexibilis endoszkópok képének monitoron való megjelenítésére. A közvetlen HDMI monitorapcsolat gyors és kiváló minőségű képet eredményez.Közvetlen HDMI csatlakozás 1080p HD felbontás Automatikus fehéregyensúly Elhalványíthatószálkereszt

 • A STREPPEL SVE 01 videoszkópja tökéletes bevezetést jelent a video endoszkópia világába, és megbízható, pontos képet mutat a nehezen átlátható területekről. A CCD képérzékelők fényes, nagy teljesítményű LED-ekkel kombinálva ragyogó képminőséget nyújtanak. Elérhető 4 - 6,5 mm átmérőkkel, 1500 mm és 3000 mm hosszokkal.

 • A folyamatos továbbfejlesztés az új SVE 03 videoszkópot a STREPPEL SVE termékcsalád innovatív prémium modelljévé teszi.Az 7"-os kijelző és a CMOS-CCD színes chip kiemelkedő képeket garantál.Az állítható nagy teljesítményű...

 • A STREPPEL SVE 05 sorozat rugalmas videoendoszkópjai kiváló HD-minőségű képekkel mutatkoznak be. Különös figyelmet érdemelnek az SVE 05 cserélhető szondái - ami ebben az árkategóriában különleges tulajdonság.Ez teszi az SVE 05-öt...

 • A STREPPEL SVE 06 videoendoszkópok kiváló HD-minőségű képet nyújtanak. Az SVE 06 videoendoszkóp cserélhető szondáisegítségével sokoldalú megoldást nyújt az vizygálati feladatok elvégzésében. Az...

Mutat 1 - 14 / 14