További mérőeszközök 11 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Színmérő

  Hordozható XRF és LIBS anyagösszetétel elemző
  spektrométerek megtekintéséhez kattintson ide!

  A színmérés egyik leggyakoribb feladata a színes felületek színének mérése. A felületek színét spektrális reflexiójuk és a megvilágító fényforrás színe határozza meg, a legtöbb színmérő készüléket a CIE (International Illumination Commission) szabványra alapozva fejlesztik.

  A készülékek kétféle színmérési eljárásra alkalmasak:
  1. Sztenderd szín érés: a mért szín értéket a készülék valamilyen szabány szerint (pl.: CIEL*a*b*C*h) jelzi ki.

  2 Szín összehasonlító mérés (minta mérés): a mért szín értéket a készülék egy korábban elmentett minta értékhez hasonlítja és az eltéréseket Δ értékekkel jelzi ki. A színegyezés értékét egy ΔE összesítő értékben adja meg.

  0 - 0.25 ΔE - nagyon kicsi vagy semmi; tökéletes egyezés

  0.25 - 0.5 ΔE - kicsi; elfogadható egyezés

  0.5 - 1.0 ΔE - kis és közepes; elfogadható egyes területeken

  1.0 - 2.0 ΔE - közepes; elfogadható speciális alkalmazásokhoz

  2.0 - 4.0 ΔE - látható különbség; elfogadható speciális alkalmazásokhoz

  4.0 ΔE - nagyon nagy különbség; nem elfogadható a legtöbb alkalmazásnál

 • Impulzus gerjesztéses készülék

  Egy korszerű 100%-ban roncsolásmentes vizsgálati technika. A mérés úgy történik, hogy a vizsgált anyagba impulzust juttatunk és az okozott rezgést vizsgáljuk. A mérés során anyagváltozások, méreteltérések, geometriai eltérések, repedések mutathatók ki. Az mintakészlet alapján az elfogadható és nem elfogadható küszöbszintek pontosan beállíthatók. Az impulzus gerjesztéses technika laboratóriumi vagy gyártósorba illeszthetően teljesen roncsolásmentes eszközként is használható. 

 • Érintésmentes rétegvastagságmérő

  A rétegvastagságmérést a gyártás során gyakran nedves állapotban kell elvégezni. A mérés fotótermikus mérés elvén működik. A kibocsátott termikus impulzus visszaverődő hullámainak repülési ideje alapján a festékréteg/bevonat vastagsága pontosan meghatározható, a már ismert vastagságú mintadarabok kalibrálása segítségével. A készülék nagy pontosságú érintésmentes mérésekkel segíti a gyártás közi minőségellenőrzést.

 • Kern mérleg

  KERN mérlegGottlieb KERN mechanikus 1844-ben alapította meg vállalatát és már akkoriban is ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő üzeme lett a bázisa a nemzetközi hírű, dél-német precíziós mérleg gyártásnak.

  A több mint 170 éves tapasztalat és a odaadás lehetővé tette a KERN cég számunkra, hogy a a mérlegelési terület specialistájává váljon és a cég neve egybeforrjon a pontossággal és megbízhatósággal. A KERN cég egy független, közepes méretű 7. generációs családi vállalkozás, Dél-Németországban regisztrálva.

  Fedezze fel a KERN útját a sikerhez: gyors - megfelelő- megbízható - sokoldalú!

  A KERN mérlegek teljes választéka elérhető a jupitertechshop.hu webshopunkban, azonnali árinformációval és vásárlási lehetőséggel.


Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11