További mérőeszközök 7 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Színmérő

  Kézi színmérő készülékek

 • Impulzus gerjesztéses készülék

  Egy korszerű 100%-ban roncsolásmentes vizsgálati technika. A mérés úgy történik, hogy a vizsgált anyagba impulzust juttatunk és az okozott rezgést vizsgáljuk. A mérés során anyagváltozások, méreteltérések, geometriai eltérések, repedések mutathatók ki. Az mintakészlet alapján az elfogadható és nem elfogadható küszöbszintek pontosan beállíthatók. Az impulzus gerjesztéses technika laboratóriumi vagy gyártósorba illeszthetően teljesen roncsolásmentes eszközként is használható. 

 • Érintésmentes rétegvastagságmérő

  A rétegvastagságmérést a gyártás során gyakran nedves állapotban kell elvégezni. A mérés fotótermikus mérés elvén működik. A kibocsátott termikus impulzus visszaverődő hullámainak repülési ideje alapján a festékréteg/bevonat vastagsága pontosan meghatározható, a már ismert vastagságú mintadarabok kalibrálása segítségével. A készülék nagy pontosságú érintésmentes mérésekkel segíti a gyártás közi minőségellenőrzést.

 • Kern mérleg

  KERN mérlegGottlieb KERN mechanikus 1844-ben alapította meg vállalatát és már akkoriban is ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő üzeme lett a bázisa a nemzetközi hírű, dél-német precíziós mérleg gyártásnak.

  A több mint 170 éves tapasztalat és a odaadás lehetővé tette a KERN cég számunkra, hogy a a mérlegelési terület specialistájává váljon és a cég neve egybeforrjon a pontossággal és megbízhatósággal. A KERN cég egy független, közepes méretű 7. generációs családi vállalkozás, Dél-Németországban regisztrálva.

  Fedezze fel a KERN útját a sikerhez: gyors - megfelelő- megbízható - sokoldalú!


Mutat 1 - 7 / 7
Mutat 1 - 7 / 7