Mikroszkópok

MikroszkópA Jupiter Tech Kft a hagyományos felépítésű szteromikroszkópok és fénymikroszkópok mellet mikroszkóphoz illeszthető kamerákat, valamint USB mikroszkópokat és HD videomikroszkópokat is forgalmaz.

A mikroszkópok kameráival készített képek analizálásához, valamint mérések elvégzéseihez professzionális analizáló és mérőszoftveeket kínálunk. A mikroszkópokhoz számos kiegészítő érhető el, többek között lámpák, tárgyasztalok és mintabefogók is.

Kategóriák

Mikroszkóp szoftver:Metallográfiai analizáló szoftverek, Hegesztési varratvizsgáló szoftver és Mérőszoftver

Digitális USB mikroszkóp: Dino-Lite digitális mikroszkópok vizsgálati és mérési feladatokhoz

Mikroszkóp: Sztereomikroszkópok, Biológiai mikroszkópok, Polarizációs mikroszkópok, Metallográfiai mikroszkópok

HD videó mikroszkóp: Közvetlen monitorcsatlakozású mikroszkópok gyors élőképpel és mérőszoftverrel

Mikroszkóp kiegészítők: Mikroszkóp kamerák, Mintabefogók, Megvilágítás

Profilprojektor: Gyors és pontos 2D profilmérés

Endoszkóp: Merevszárú és felxibilis endoszkópok

Mikrotóm: Mintavágók és pengék

Mikroszkópok 41 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatokhoz akár 900x-os nagyítással és 5 megapixeles felbontással. A kiváló minőségű képalkotó és optikai eszközök, a funkciógazdag szoftver és a fejlett hardver megoldások kiemelik a Dino-Lite mikroszkópokat a hasonló termékek mezőnyéből. Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója, a Dino-Lite jelenleg piacvezető és ipari szabvány a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköz sok ezer cég és szakember számára világszerte. 

  Dino-Lite 4K UHD 8 megapixeles mikroszkóp széria

  Az Edge PLUS sorozat kivételes képminőséget biztosító, fejlett 8 MP-es érzékelővel és 16:9-es képaránnyal rendelkezik. 

  Dino-Lite 8 Megapixel

  AM8117MZT

  AM8117MZTL

  AM8517MZT

  AM8517MZTL

  AM8917MZT

  AM8917MZTL

 • Mikroszkóp

  MikroszkópA hagyományos mikroszkópok fő típusai a következőek: Sztereo mikroszkópok, Biológiai mikroszkópok, Polarizációs mikroszkópok, Metallográfiai mikroszkópok, stb.

   

  A mikroszkópok nagyítását két tényező határozza meg, az okulárok és a objektívek nagyítása. A mikroszkópok nagyítási tartománya lehet lépcsőzetesen (fénymikroszkópok, metallográfiai mikroszkópok, polarizációs mikroszkópok, stb.), vagy folyamatosan állítható (zoom sztereo mikroszkópok).

   

  A mikroszkópok megvilágítását alapvetően három fő típusba soroljuk, áteső (alsó), ráeső (felső) és kombinált. A megvilágítás típusa határozza meg a minták vizsgálati lehetőségeit, így ez egyik legfontosabb szempont a megfelelő mikroszkóp kiválasztásánál.

   

  Manapság nagy igény van a látott képek rögzítésére és feldolgozására (analizálás, mérés), ezt teszik lehetővé a trinokuláris mikroszkóp fejek, melyekhez megfelelő adapter segítségével mikroszkóp kamera csatlakoztatható.

 • Mikroszkóp szoftver

  DHS Soulution analizáló és mérőszoftverek

  Közepes méretű családi vállalkozásként a kilencvenes évek eleje óta a nemzetközi piacon szerepelnek saját képalkotó szoftverükkel a minőségbiztosítási és laboratóriumi területek számára.

  A szoftver megoldással kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját, valamint a képalkotáshoz és az adatkezeléshez szükséges hardvereket is kínálják. Tökéletes, teljes körű szolgáltatást nyújtó csomag, amely az egyéni igényekhez igazítható.

  Munkatársaik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és közvetlen kapcsolatban állnak az Ügyfelekkel, ezáltal növelve termékeink minőségét. A csapatmunka és a rövid kommunikációs csatornák szintén kulcsfontosságúak.Ma a dhs csapat 20 alkalmazottból áll.

  Kiváló minőségű optikai berendezéseket szállítanak a megfelelő dhs Image Data Base szoftverrel. A szoftverek helyszínio telepítése és az ügyfelek képzése szintén a termékcsomag részét képezik. 

 • HD videó mikroszkóp

  HV video mikroszkópA HD videó mikroszkópok nagyfelbontású szenzorral és közvetlen monitorkapcsolattal rendelkeznek.

   

  Széles nagyítási tartományuknak köszönhetően változatos felhasználási területeken alkalmazhatóak a minőségellenőrzéstől, a javítási/szerelési feladatokon át a biológiai vizsgálatokig.

   

  A feljettem video mikroszkópok beépített mérőszoftverrel rendelkeznek, illetve számos applikáció tölthető le rájuk, melyek az automatikus mérési funkcióktól kezdve az összehasonlító vizsgálatokig számos feladat elvégzésére alkalmassá teszik a készülékeket.

   
   
   
 • Mikroszkóp kiegészítők

  A mikroszkópok használatát számos kiegészítő teszi könnyebbé és hatékonyabbá. A megvilágítások, csatlakoztatható mikroszkóp kamerák, valamint a mintarögzítők sok esetben nagy segítséget jelentenek a mikroszkópos vizsgálatokban.

 • Hegesztési varratmérés

  Az automatikus hegesztési varratmérő rendszerek segítségével rövid idő alatt elvégezhető a hegesztett minták vizsgálata és kiértékelése.

 • Profilprojektor

  A profilprojektorok pontos, automatizálható és megismételhető optikai profilmérést tesznek lehetővé akár nagyobb méretű mintadarabok esetében is.

 • Ipari endoszkóp

  Az ipari ellenőrzés és karbantartás területén, ahol a zárt terekhez és bonyolult gépekhez való hozzáférés létfontosságú, az ipari endoszkópok megjelenése jelentős előrelépést jelentett. Ezek a fejlett optikai műszerek, melyek lehetnek merev szárúak robusztus felépítéssel és magas minőségű rúdoptikával, illetve flexibilisek üvegszálas optikával. Az endoszkópok végén egy okulár található, mely közvetlen vizuális ellenőrzést tesz lehetőveé, illetve kamera csatlakozásra is lehetőséget biztosít. Az endoszkópok megvilágítását egy csatlakoztatható fényforrás biztosítja.

  A Streppel cég termékeit világszerte forgalmazzák. Több mint 40 éve gyártják és forgalmazzák a legmagasabb színű száloptikai műszereket. Mint egy közepes méretű, tulajdonos által kezelt vállalat, teljes választékot kínálnak az összes alkalmazáshoz a minőségbiztosítási területen.

 • Digitális 3D mikroszkóp

  A 3D mikroszkópok legfontosabb funkciói közé a minták térbeli rögzítése, megfigyelése, valamint a 3D-s Z irányú és a 2D-s XY irányú mérések tartoznak. A dán DeltaPix 3D3D mikroszkóp mikroszkópjai segítségével ezek a faldatok könnyeddén, akár néhány kattintással elvégezhetőek. Az kamerák elérhetőek mikroszkóp szettbe építva, vagy akár önállóan is. Utóbbi esetben saját sztereó-, metallográfiai-, vagy monokuár mikroszkópját is továbbfejlesztheti 3D mikroszkóppá.

  A digitális mikroszkópok minden jól felszerelt laboratórium nélkülözhetetlen részévé válnak. A digitális mikroszkópokat gyakran használják egyetemeken, kórházában, kutatóintézetében, valamint kis- és nagyiparában.

  A digitális mikroszkóp használatának előnyei:
  A digitális mikroszkópok egyszerűsége és hatékonysága jobb munkakörnyezetet biztosít. A munkatársak, ügyfelek és beszállítók közötti együttműködés sokkal könnyebb a digitális mikroszkóppal, a képet könnyedén meg lehet osztani a képernyőn, e-mailben, tárhelyen vagy hálózaton. A digitális mikroszkóp ráadásul ergonomikusabb munkavégzést és a sérülések megelőzését biztosítja.

  Ideális a munkatársak, ügyfelek és beszállítók közötti együttműködéshez. Egyszerű dokumentálás és ellenőrzés, sokoldalú alkalmazások jellemzik.

 • 3D Szkenner kiegészítők

  A 3D-s szkennelés területén a felületi reflexió megszüntetésére gyakran mattító bevonatot kell használni. Ennek a tükröződést csökkentő felületképzési igénynek a kielégítésére egészségvédelmi szempontból is optimális megoldást kínál az Attblime termékcsalád. Az előnyös vékony bevonat mellett, a teljesen felszívódó képesség is fontos előny lehet a felhasználó számára, amit az Attblime Ab Zero biztosít.

   Kódolatlan mérési pontjainkat az optikai metrológia 3D koordinátáinak meghatározására használják. Ezenkívül ezek a pontjelek további fotogrammetriai vizsgálatokhoz vagy optikai mérőrendszerek referenciajeleiként is használhatók.

  A fényvisszaverő mérőpontjaink nagy fényvisszaverő képességgel rendelkeznek, és a legmagasabb szintű koncentrikussággal készülnek. A speciálisan bevont anyag ideális eltávolíthatóságot biztosít az alkatrészről.


oldalanként
Mutat 1 - 24 / 41
Mutat 1 - 24 / 41