Mikroszkópok

MikroszkópA Jupiter Tech Kft a hagyományos felépítésű szteromikroszkópok és fénymikroszkópok mellet mikroszkóphoz illeszthető kamerákat, valamint USB mikroszkópokat és HD videomikroszkópokat is forgalmaz.

A mikroszkópok kameráival készített képek analizálásához, valamint mérések elvégzéseihez professzionális analizáló és mérőszoftveeket kínálunk. A mikroszkópokhoz számos kiegészítő érhető el, többek között lámpák, tárgyasztalok és mintabefogók is.

Kategóriák

Mikroszkóp szoftver:Metallográfiai analizáló szoftverek, Hegesztési varratvizsgáló szoftver és Mérőszoftver

Digitális USB mikroszkóp: Dino-Lite digitális mikroszkópok vizsgálati és mérési feladatokhoz

Mikroszkóp: Sztereomikroszkópok, Biológiai mikroszkópok, Polarizációs mikroszkópok, Metallográfiai mikroszkópok

HD videó mikroszkóp: Közvetlen monitorcsatlakozású mikroszkópok gyors élőképpel és mérőszoftverrel

Mikroszkóp kiegészítők: Mikroszkóp kamerák, Mintabefogók, Megvilágítás

Profilprojektor: Gyors és pontos 2D profilmérés

Endoszkóp: Merevszárú és felxibilis endoszkópok

Mikrotóm: Mintavágók és pengék

Mikroszkópok 20 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatokhoz akár 900x-os nagyítással és 5 megapixeles felbontással. A kiváló minőségű képalkotó és optikai eszközök, a funkciógazdag szoftver és a fejlett hardver megoldások kiemelik a Dino-Lite mikroszkópokat a hasonló termékek mezőnyéből. Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója, a Dino-Lite jelenleg piacvezető és ipari szabvány a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköz sok ezer cég és szakember számára világszerte. 

 • Mikroszkóp

  Mikroszkóp

 • Mikroszkóp szoftver

  DHS Soulution analizáló és mérőszoftverek

  Közepes méretű családi vállalkozásként a kilencvenes évek eleje óta a nemzetközi piacon szerepelnek saját képalkotó szoftverükkel a minőségbiztosítási és laboratóriumi területek számára.

  A szoftver megoldással kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját, valamint a képalkotáshoz és az adatkezeléshez szükséges hardvereket is kínálják. Tökéletes, teljes körű szolgáltatást nyújtó csomag, amely az egyéni igényekhez igazítható.

  Munkatársaik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és közvetlen kapcsolatban állnak az Ügyfelekkel, ezáltal növelve termékeink minőségét. A csapatmunka és a rövid kommunikációs csatornák szintén kulcsfontosságúak.Ma a dhs csapat 20 alkalmazottból áll.

  Kiváló minőségű optikai berendezéseket szállítanak a megfelelő dhs Image Data Base szoftverrel. A szoftverek helyszínio telepítése és az ügyfelek képzése szintén a termékcsomag részét képezik. 

 • HD videó mikroszkóp

  HD videó mikroszkóp, HD vizsgálókamera

 • Mikroszkóp kiegészítők
 • Hegesztési varratmérés
 • Profilprojektor

  Automatikus méretellenőrzés másodpercek alatt

 • Endoszkóp

  A Streppel cég termékeit világszerte forgalmazzák. Több mint 40 éve gyártják és forgalmazzák a legmagasabb színű száloptikai műszereket. Mint egy közepes méretű, tulajdonos által kezelt vállalat, teljes választékot kínálnak az összes alkalmazáshoz a minőségbiztosítási területen.


Mutat 1 - 20 / 20
Mutat 1 - 20 / 20