Mikroszkópok

MikroszkópA Jupiter Tech Kft a hagyományos felépítésű szteromikroszkópok és fénymikroszkópok mellet mikroszkóphoz illeszthető kamerákat, valamint USB mikroszkópokat és HD videomikroszkópokat is forgalmaz.

A mikroszkópok kameráival készített képek analizálásához, valamint mérések elvégzéseihez professzionális analizáló és mérőszoftveeket kínálunk. A mikroszkópokhoz számos kiegészítő érhető el, többek között lámpák, tárgyasztalok és mintabefogók is.

Kategóriák

Mikroszkóp szoftver:Metallográfiai analizáló szoftverek, Hegesztési varratvizsgáló szoftver és Mérőszoftver

Digitális USB mikroszkóp: Dino-Lite digitális mikroszkópok vizsgálati és mérési feladatokhoz

Mikroszkóp: Sztereomikroszkópok, Biológiai mikroszkópok, Polarizációs mikroszkópok, Metallográfiai mikroszkópok

HD videó mikroszkóp: Közvetlen monitorcsatlakozású mikroszkópok gyors élőképpel és mérőszoftverrel

Mikroszkóp kiegészítők: Mikroszkóp kamerák, Mintabefogók, Megvilágítás

Profilprojektor: Gyors és pontos 2D profilmérés

Endoszkóp: Merevszárú és felxibilis endoszkópok

Mikrotóm: Mintavágók és pengék

Mikroszkópok 22 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatokhoz akár 900x-os nagyítással és 5 megapixeles felbontással. A kiváló minőségű képalkotó és optikai eszközök, a funkciógazdag szoftver és a fejlett hardver megoldások kiemelik a Dino-Lite mikroszkópokat a hasonló termékek mezőnyéből. Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója, a Dino-Lite jelenleg piacvezető és ipari szabvány a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköz sok ezer cég és szakember számára világszerte. 

 • Mikroszkóp

  MikroszkópA hagyományos mikroszkópok fő típusai a következőek: Sztereo mikroszkópok, Biológiai mikroszkópok, Polarizációs mikroszkópok, Metallográfiai mikroszkópok, stb.

   

  A mikroszkópok nagyítását két tényező határozza meg, az okulárok és a objektívek nagyítása. A mikroszkópok nagyítási tartománya lehet lépcsőzetesen (fénymikroszkópok, metallográfiai mikroszkópok, polarizációs mikroszkópok, stb.), vagy folyamatosan állítható (zoom sztereo mikroszkópok).

   

  A mikroszkópok megvilágítását alapvetően három fő típusba soroljuk, áteső (alsó), ráeső (felső) és kombinált. A megvilágítás típusa határozza meg a minták vizsgálati lehetőségeit, így ez egyik legfontosabb szempont a megfelelő mikroszkóp kiválasztásánál.

   

  Manapság nagy igény van a látott képek rögzítésére és feldolgozására (analizálás, mérés), ezt teszik lehetővé a trinokuláris mikroszkóp fejek, melyekhez megfelelő adapter segítségével mikroszkóp kamera csatlakoztatható.

 • Mikroszkóp szoftver

  DHS Soulution analizáló és mérőszoftverek

  Közepes méretű családi vállalkozásként a kilencvenes évek eleje óta a nemzetközi piacon szerepelnek saját képalkotó szoftverükkel a minőségbiztosítási és laboratóriumi területek számára.

  A szoftver megoldással kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját, valamint a képalkotáshoz és az adatkezeléshez szükséges hardvereket is kínálják. Tökéletes, teljes körű szolgáltatást nyújtó csomag, amely az egyéni igényekhez igazítható.

  Munkatársaik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és közvetlen kapcsolatban állnak az Ügyfelekkel, ezáltal növelve termékeink minőségét. A csapatmunka és a rövid kommunikációs csatornák szintén kulcsfontosságúak.Ma a dhs csapat 20 alkalmazottból áll.

  Kiváló minőségű optikai berendezéseket szállítanak a megfelelő dhs Image Data Base szoftverrel. A szoftverek helyszínio telepítése és az ügyfelek képzése szintén a termékcsomag részét képezik. 

 • HD videó mikroszkóp

  HV video mikroszkópA HD videó mikroszkópok nagyfelbontású szenzorral és közvetlen monitorkapcsolattal rendelkeznek.

   

  Széles nagyítási tartományuknak köszönhetően változatos felhasználási területeken alkalmazhatóak a minőségellenőrzéstől, a javítási/szerelési feladatokon át a biológiai vizsgálatokig.

   

  A feljettem video mikroszkópok beépített mérőszoftverrel rendelkeznek, illetve számos applikáció tölthető le rájuk, melyek az automatikus mérési funkcióktól kezdve az összehasonlító vizsgálatokig számos feladat elvégzésére alkalmassá teszik a készülékeket.

   
   
   
 • Mikroszkóp kiegészítők

  A mikroszkópok használatát számos kiegészítő teszi könnyebbé és hatékonyabbá. A megvilágítások, csatlakoztatható mikroszkóp kamerák, valamint a mintarögzítők sok esetben nagy segítséget jelentenek a mikroszkópos vizsgálatokban.

 • Hegesztési varratmérés

  Az automatikus hegesztési varratmérő rendszerek segítségével rövid idő alatt elvégezhető a hegesztett minták vizsgálata és kiértékelése.

 • Profilprojektor

  A profilprojektorok pontos, automatizálható és megismételhető optikai profilmérést tesznek lehetővé akár nagyobb méretű mintadarabok esetében is.

 • Endoszkóp

  A Streppel cég termékeit világszerte forgalmazzák. Több mint 40 éve gyártják és forgalmazzák a legmagasabb színű száloptikai műszereket. Mint egy közepes méretű, tulajdonos által kezelt vállalat, teljes választékot kínálnak az összes alkalmazáshoz a minőségbiztosítási területen.


Mutat 1 - 22 / 22
Mutat 1 - 22 / 22