Mikroszkópok

Digitális mikroszkóp és  optikai mikroszkópok

Mikroszkópok 20 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Mikroszkóp szoftver

  DHS Soulution analizáló és mérőszoftverek

  Közepes méretű családi vállalkozásként a kilencvenes évek eleje óta a nemzetközi piacon szerepelnek saját képalkotó szoftverükkel a minőségbiztosítási és laboratóriumi területek számára.

  A szoftver megoldással kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját, valamint a képalkotáshoz és az adatkezeléshez szükséges hardvereket is kínálják. Tökéletes, teljes körű szolgáltatást nyújtó csomag, amely az egyéni igényekhez igazítható.

  Munkatársaik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és közvetlen kapcsolatban állnak az Ügyfelekkel, ezáltal növelve termékeink minőségét. A csapatmunka és a rövid kommunikációs csatornák szintén kulcsfontosságúak.Ma a dhs csapat 20 alkalmazottból áll.

  Kiváló minőségű optikai berendezéseket szállítanak a megfelelő dhs Image Data Base szoftverrel. A szoftverek helyszínio telepítése és az ügyfelek képzése szintén a termékcsomag részét képezik. 

 • Digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatokhoz akár 900x-os nagyítással és 5 megapixeles felbontással. A kiváló minőségű képalkotó és optikai eszközök, a funkciógazdag szoftver és a fejlett hardver megoldások kiemelik a Dino-Lite mikroszkópokat a hasonló termékek mezőnyéből. Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója, a Dino-Lite jelenleg piacvezető és ipari szabvány a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköz sok ezer cég és szakember számára világszerte. 

 • Mikroszkóp

  Mikroszkóp

 • HD videó mikroszkóp

  HD videó mikroszkóp, HD vizsgálókamera

 • Mikroszkóp kiegészítők
 • Profilprojektor

  Automatikus méretellenőrzés másodpercek alatt

 • Endoszkóp

  A Streppel cég termékeit világszerte forgalmazzák. Több mint 40 éve gyártják és forgalmazzák a legmagasabb színű száloptikai műszereket. Mint egy közepes méretű, tulajdonos által kezelt vállalat, teljes választékot kínálnak az összes alkalmazáshoz a minőségbiztosítási területen.

 • Mikrotóm (mintavágó)

Mutat 1 - 20 / 20
Mutat 1 - 20 / 20