Csiszolópapírok és csiszolófóliák

A csiszolópapírok az anyageltávolítás hagyományos eszközei, magas eltávolítási rátával rendelkeznek. A csiszolást a ragasztóba ágyazott szilícium-karbid (SiC) szemcsék végzik. Gyakorlatilag minden olyan anyag csiszolására alkalmas, ami vizesen csiszolható.

A Microdiamant a hagyományos nedves csiszolópapírok teljes választékát nyújtja. Ezek használhatók papír leszorító gyűrűs vagy fém hordozótárcsára ragasztható csiszolópapír rendszerekhez. Elérhető továbbá PET hátlapú rendszer is.

A csiszolófólia a legjobb választás, ha az elvárás a magas minőség. Ezek elérhetőek két különböző hátoldal kialakítással: öntapadós és PET hátlappal. Jellemzően elektromos alkatrészek, kompozit mikroelektronikák, üvegszálas alkatrészek, fényvezető kábelek, csatlakozók csiszolására használják. A csiszolófóliákon a csiszolását gyémánt szemcsék végzik, melyeknek a finomsága elérheti a P5000-es értéket is.

Csiszolópapírok és csiszolófóliák 2 terméket találtam.


Mutat 1 - 2 / 2
  • A Microdiamant a hagyományos nedves csiszolópapírok teljes választékát nyújtja. Ezek különféle hátoldal kialakítással állnak rendelkezésre:Papír hordozós szabványos szorítógyűrűs rendszerekhez, öntapadós...

  • A csiszolófóliák megfelelőbb választásnak bizonyulnak, ha a hosszú élettartam és magas minőség az elvárás. Ezek elérhetőek két különböző hátoldal kialakítással: öntapadós  és PET hátlappal szilikon beágyazású rendszerhez. A csiszolófóliák 200, 250, 300 és 350 mm átmérőben érhetők el.

Mutat 1 - 2 / 2