Roncsolásmentes vizsgálóeszközök

Roncsolásmentes vizsgálóeszközök és anyagok

Roncsolásmentes vizsgálóeszközök 36 terméket találtam.

Alkategóriák

 • UV LED lámpák

  UV LED lámpák

 • Ultrahangos készülékek

  Az ultrahangos hibakereső készülékek az anyagok, alkatrészek, szerkezetek belső szerkezeti hibáinak roncsolásmentes felderítésére használhatók. Az ultrahangos hibakereső készülékek alkalmasak falvastagság mérésére is, de jellemzően erre a feladatra falvastagságmérő készülék használata terjedt el. Ugyanakkor vannak olyan falvastagságmérő készülékek, amelyek szoftveresen fejleszthetők, upgradelhetők és ezáltal teljes körű hibakereső készülékként használhatók. A Sonotec GmbH cég ultrahangos hibakereső és falvastagságmérő készülékeit Németországban tervezik és gyártják, megfelelnek az európai és amerikai szabványoknak, (A felhasználáshoz legmegfelelőbb hibakereső illetve falvastagságmérő készülék és vizsgálófej kiválasztásához kérje segítségünket.)

 • Vizuális vizsgálat

  Vizuális vizsgálat (VT)

 • Tömörségvizsgálat

  A tömöségvizsgálat acélszerkezetek, tartályok és csővezetékek tömörségének vizsgálatára, valamint a szivárgások felderítésére nyújt megoldást.

 • Rétegvastagságmérők

  Rétegvastagságmérő ipari felhasználásra Az Fe-szondákkal meg lehet mérni nem mágneses bevonatokat, mint például festékek, műanyagok, króm, réz, cink, zománc, stb fém szubsztrátumok, acél vagy vas hordozóanyagokon. 

  Az NFE-szondákkal mérhetőek a nem vezetőképes rétegek, mint a festékek, zománcok, műanyag, gumi, üveg, papír, stb nem mágneses fém felületeken, mint alumínium, réz, sárgaréz, cink, valamint egyes típusok rozsdamentes acélból. Szintén mérhető az eloxált alumínium.

 • Keménységmérők

  Hordozható és asztali keménységmérők keménységmérők ipari alkalmazásra - Alapanyag azonosításra/válogatásra - Összeszerelt alkatrészek ellenőrzésére - Keménységi érték eltérés meghatározására nagy méretű alkatrészeknél - Alkatrészek ellenőrzésére a gyártósoron

 • Érdességmérők

  Érdességmérő ipari használatra. Rendkívül pontos mérések elvégzését teszi lehetővé nagy mérési tartományban kiváló teljesítménnyel. Az eszköz alkalmas fémeken és és nem-fémes anyagokon történő mérések elvégzésére. 

 • További mérőeszközök

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 36
Mutat 1 - 24 / 36