AZONNALI

MŰSZAKI ÉS ÁR INFORMÁCIÓK

+36 30 350 80 60
info@jupitertech.hu
 

Flexibilis endoszkópok

Információk

OLDALAINK

Jupiter Tech Webshop

Dino-Lite mikroszkópok

Starcke csiszolóanyagok

KAPCSOLAT

Jupiter Tech Kft.
Székhely: 1029 Budapest, Fáklyaliliom u. 3.
Mobil: +36 30 350 8060
Telefon: +36 1 951 9945
Email:info@jupitertech.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Flexibilis endoszkópok

Fiberszkóp

A fiberszkóp egy hajlékony/flexibilis szárral rendelkező optikai szálkötegek alkotta rendszer. A fiberszkópot akár több 10.000. szálból álló köteg alkothatja.

Micro fiberszkóp

A nagyon szűk helyeken történő vizsgálatokat kis átmérőjű ún. micro fiberszkópokkal lehet elvégezni. Ezek átmérője akár 0,5mm is lehet. A micro fiberszkópok másik széles felhasználási területe a gyártott alkatrészek végellenőrzése, illetve a minőségileg kifogásolt gyártmány ellenőrzése. Alapvető elv, hogy a nagyobb átmérőjű keresztmetszetben több képi információ tud áthaladni, így a micro fiberszkópok vizuális információ mennyisége szerényebb.

Flexibilis endoszkópok 1 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Boroszkópok

    A merev szárral rendelkező optikai lencserendszerből álló szkópok a boroszkópok. A boroszkópok által nyújtott kép kedvezőbb a fiberszkópok nyújtotta képhez képest, mivel a fiberszkópok által alkotott kép erősen raszteres. Ez a "pixeles" tulajdonság az akár több 10.000. szál alkotta köteg sajátos tulajdonsága, ami a szálkötegben lévő szálak közötti folytonossági hiányból ered.  Lehetőség szerint érdemes a merev szárú boroszkópot használni, ennek a hatásnak a kivédésére. A boroszkópok gyakori tartozéka a kamera, amivel kiváló minőségű képeket lehet továbbítani képernyőre vagy PC-re. Így a képek könnyen értékelhetőek, archiválhatóak.


Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1