ELITE FW1 és FW1f Fluoreszkáló mágnesezhető poros koncentrátum Nagyobb

ELITE FW1 és FW1f Fluoreszkáló mágnesezhető poros koncentrátum

Az FW1 (2um) és FW1f (2-4um) koncentrátumokat jellemzően mágnes padokon vagy tartályok belső szerkezetének repedésvizsgálatához használják. Kikeverése gyors, felhasználása rendkívül gazdaságos (0,5-1,5g/liter). Olaj és vízzel kikeverve is használhatóak. További csiragátló és rozsdásodás gátló (inhibitor) adalékok is elérhetők. A szuszpenziós fürdő megfelelősége szedimentációs körtével (ASTM E709) könnyen ellenőrizhető.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Fluoreszkáló mágnesezhető poros eljárás

A mágnesezhető poros vizsgálat során a vizsgált felületre nyitott vagy „quasi” nyitott (a felületet szorosan megközelítő) folytonossági hiányosságok, repedések mutathatók ki. A fluoreszkáló eljárásnál a hibakimutatás UV fényben történik, minimális látható fény megengedett. A 365nm hullámhosszúságú LED-es UV fény hordozható vagy telepíthető lámpa segítségével biztosítható. Az elsötétítés sátor alkalmazásával történhet. A felületre felvitt fluoreszkáló mágnesezhető poros szuszpenzió a felületen hibajelet indikál a repedésen, amennyiben a mágneses tér megfelelően kialakult. Előnye, hogy nem szükséges két anyag használata és letisztítása. Az eljárás korlátja/hátránya az elsötétítés, illetve az UV fény biztosítása.

Az Elite mágnesezhető poros vizsgálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó jellemzői, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

A termékek megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak: ASTM E 709; ASTM E 1444; ASME V. szakasz 7. cikk; ISO 9934; ISO 10893-5; NAVSEA 250-1500-1; BS 4069; MIL-STD-271; MIL-STD-1949; AMS-3042; DIN 54132;

1 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: