ELITE D112A fehér előhívószer Nagyobb

ELITE D112A fehér előhívószer

A D112A előhívószer kiváló kontraszthatást nyújt az Elite piros és fluoreszkáló folyadékbehatolásos anyagok alkalmazásakor. Az aeroszol kialakítása lehetővé teszi az egyenletes vékony bevonati réteg felvitelét a felületre.

Bővebb leírás

Egyéb információ

A aeroszol használat előtt rázza fel, hogy a keveredést biztosító golyók könnyen mozogjanak. Jellemzően 30 cm-ről történő porlasztással ideális réteg vihető fel a vizsgált felületre egy vagy két rétegben. A porlasztás egyenletes nem akadozik és nincs ún. „köpködő” szórás. A fehér előhívószer bevonati rétege szükség esetén könnyen letörölhető a vizsgált felületről (nem szükséges víz vagy más lemosószer használata). Az alkalmazás további részleteit lásd az alkalmazott penetráló anyagoknál.

Jellemzők

  • Magas nedvszívó képesség
  • Gyors száradás
  • Egyenletes vékony réteg

Piros-fehér penetrációs eljárás anyagai

A felületre nyitott repedések egyszerűen és gyorsan kimutatható folyadékbehatolásos (penetrációs) eljárással. A vizsgálatot tiszta és száraz felületen kell elvégezni a technológiai utasítás alapján. Lehetőség szerint célszerű ecseteléssel felvinni a behatoló folyadékot a vizsgált felületre, így a permet kedvezőtlen hatásai csökkenthetők.

Az Elite penetrálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó tulajdonságok, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: