ELITE BC1 tisztító és lemosó szer Nagyobb

ELITE BC1 tisztító és lemosó szer

Az Elite BC1 egy magas aceton tartalmú (50-70%!) és nem halogénezett tisztító és lemosó szer. Segítségével megtisztítható a zsíros vagy olajos felület, hogy a penetrálószer akadálymentesen juthasson a repedésbe. A penetrálószer alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy a vizsgált felület tiszta és száraz.

Bővebb leírás

Egyéb információ

Alkalmas a felület előtisztítására vagy a piros/fluoreszkáló penetrálóanyag lemosására. Ennek olyan esetekben van igazán jelentősége, ha a vizsgált felületet nem érheti víz. A BC1 tisztító / lemosószer ilyenkor hatékonyan tisztítást biztosít. Az aeroszol közvetlenül nem permetezhető a vizsgált felületre, a penetrálószer kimosódásának veszélye miatt. A tisztítószert ilyenkor egy szöszmentes rongyra permetezve alkalmazható.

Nagy hatékonyságának köszönhetően általános ipari tisztítóként is használható. Szaghatása gyenge, kevésbé agresszív és kellemetlen, mint az a hasonló tisztítóknál jellemző.

Az alkalmazás további részleteit lásd az alkalmazott penetráló anyagoknál.

Piros-fehér penetrációs eljárás anyagai

A felületre nyitott repedések egyszerűen és gyorsan kimutatható folyadékbehatolásos (penetrációs) eljárással. A vizsgálatot tiszta és száraz felületen kell elvégezni a technológiai utasítás alapján. Lehetőség szerint célszerű ecseteléssel felvinni a behatoló folyadékot a vizsgált felületre, így a permet kedvezőtlen hatásai csökkenthetők.

Az Elite penetrálószerek kiváló repedés kimutatási képességekkel és számos alkalmazási előnnyel rendelkeznek. Az egészség- és környezetvédelmi tulajdonságai, felhasználási biztonsága azok a figyelemreméltó tulajdonságok, amik nem kerülhetik el a szakemberek figyelmét.

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: